PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 26, 2011 16:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Co za bezduszność, okrucieństwo, bezmyślność!!! Mordercze instynkty mi się włączają :evil:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pt sie 26, 2011 18:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Mnie też się włączają mordercze instynkty na moją matkę!!!

Jak tak, to zawsze mnie obarcza łażeniem do apteki!!! :evil: A dzis ją olsniło i zabrała mi receptę, której potrzebowałam i wysłała do apteki swoją znajomą 8O I efekt jest taki, że znajoma leków nie odebrała, a ja mam chęć matkę ukatrupić na miejscu....
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!

Selya... nie poddawaj się. Wiem, że to szukanie igły w stogu siana :( Ale co innego można zrobić?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt sie 26, 2011 18:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Vill ja wiem.. tylko dzisiejsza noc skrajnie mnie załamała...

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Pt sie 26, 2011 18:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

selya pisze:Vill ja wiem.. tylko dzisiejsza noc skrajnie mnie załamała...

Wierzę... Ale wciąż chcę wierzyć, że Roger wróci. Myślę, że nawet najgorsza prawda byłaby lepsza od takiej niewiedzy i niepewności...

A tego kolesia, który tak żartował... Mam nadzieję, że los mu odpłaci.
:evil:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt sie 26, 2011 18:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

villemo5 pisze:
selya pisze:Vill ja wiem.. tylko dzisiejsza noc skrajnie mnie załamała...

Wierzę... Ale wciąż chcę wierzyć, że Roger wróci. Myślę, że nawet najgorsza prawda byłaby lepsza od takiej niewiedzy i niepewności...

A tego kolesia, który tak żartował... Mam nadzieję, że los mu odpłaci.

Oj tak.. najgorsza prawda by chociaż była, pozwoliłaby opłakać a tak kolejne złudzenia i zimny prysznic po...

Też mam taką nadzieję, dawno nikt mi nie dokopał tak psychicznie :placz:

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Pt sie 26, 2011 18:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

villemo5 pisze:A tego kolesia, który tak żartował... Mam nadzieję, że los mu odpłaci.

Nie sądzę... Los znęca się tylko nad dobrymi ludźmi niestety :| . A takim wszystko uchodzi na sucho.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt sie 26, 2011 19:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Mój Wojtuś już zdecydowanie żywszy - je, bawi się z Kamilą :ok: Udało nam się skołować kasę na zabieg, więc w środę operujemy :D

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pt sie 26, 2011 19:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

A my prosimy o kciuki jutro :? Idziemy szczepić Pompona - ostatnie szczepienie dwa lata temu odchorował. Boję się... Ale muszę, bo nie chcę mu czegoś przywlec od piwnicznych :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt sie 26, 2011 20:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Pompon jutro będzie kuty w godność osobistą?? No to kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzyśka cieszę się, że Wojtek lepiej!!! :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt sie 26, 2011 21:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Trzymam kciuki za Pompona i Wojtka :ok: .
Czy mogę sobie jeszcze ponarzekać na sąsiada z przeciwka?? Otóż jest nienormalny. Nie wiem czy nie ma klucza od drzwi do klatki (wątpię że nie ma bo my dostaliśmy 3) czy po prostu lubi uprzykrzać innym życie swoją personą ale nauczył się dzwonić do mnie domofonem. Przez domofon nic nie słychać więc ja naiwna raz się dałam nabrać. I tak przed chwilą - spójrzmy która jest godzina - zrobił to ponownie :evil: . Co za tupeciarz!!!! No niestety tym razem nawet nie raczyłam podnieść się z kanapy. Potem wyjrzałam przez okno i stał jak ten jeleń pod klatką czekając na zbawienie. Niech on jeszcze raz coś zrobi a wybuchnę i nie obchodzi mnie czy rozumie po angielsku czy nie, środkowy palec chyba zrozumie. Albo wyjdę o 2 w nocy i też do niego podzwonie :twisted: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob sie 27, 2011 7:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

ObrazekObrazekObrazek

Dla Vill :mrgreen: i innych kotoholiczek z paktu również :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob sie 27, 2011 7:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

pomponmama pisze:ObrazekObrazekObrazek

Dla Vill :mrgreen: i innych kotoholiczek z paktu również :mrgreen:

Baaaardzo fajne :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Sob sie 27, 2011 7:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

no to filmik - bardzo trzymający w napięciu
http://www.youtube.com/watch?v=ynC0jLGB ... _embedded#!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob sie 27, 2011 7:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Pierwszy obrazek i trzeci są baaardzo, baaardzo moje i szalenie na czasie :mrgreen: :twisted:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Sob sie 27, 2011 8:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Wiecie co?
Mi się nie podoba fakt przekazania składek z sierpnia na skarpetę :roll:
Przystąpiłam do paktu żeby pomagać kotom w potrzebie u niemedialnych opiekunów i na forum gdzie się nie obejrzy pełno jest takich kotów gdzie pomoc jest potrzebna na wczoraj...
Składki na skarpetę o ile dobrze pamiętam miały być zupełnie dobrowolne i niejako obok comiesięcznych składek a korzystanie z niej jest na zasadzie pożyczki - czyli to co się weźmie trzeba oddać, mylę się?
Prawie 700,- w skarpecie to spora kwota a biorąc pod uwagę że korzystając z niej trzeba ją oddać nie powinna się zmniejszać tylko wraz z nowymi wpłatami ciagle zwiększać...

No więc po pierwsze: nie widzę kolejki chętnych do skorzystania z tej formy pomocy i pieniądze w skarpecie kiszą się miesiącami na koncie zupełnie bezproduktywnie a wokół koty w potrzebie czekają na pomoc :|
Ale to Wasze pieniądze (ja nie wpłacałam nic do skarpety) i nic mi do tego jak są dysponowane...

Dlaczego więc vill ma decydować za wszystkie czarownice że sierpniowe składki trafią do skarpety skoro wpłaty tam miały być dobrowolne?
Wpłaciłam składkę nie na skrpetę i nie chcę żeby tam trafiła, chcę żeby trafiła jak najszybciej na kotoy w potrzebie a nie wisiała na koncie x miesięcy :roll:

Proponuję żeby jednak odbyło się głosowanie - we wrześniu odbyłyby się dwa głosowania - na pczątku miesiąca za sierpień i nakoniec za wrzesień.
Lub ew. na koniec września wyłonić i pomóc dwóm kandydatom (ale ja osobiście myślę że szkoda czasu bo koty czekają...)

A jeśli zdecydujecie jednak przekazać składki sierpniowe na skarpetę to proszę bez mojej - moją składkę sierpniową proszę dodać do wrześniowej.

Może nie powinnam się odzywać bo jestem tu nowa i sierpniowa składka jest moją pierwszą... ale chyba właśnie dlatego nie chcę przemilczeć tej sprawy.
Już wystarczy że popełniłam błąd przelewając na raz składkę za 12 miesięcy bo nie miałam świadomości że te pieniądze będą cały rok wisieć na koncie, a co miesiąc tylko składka za dany miesiąc będzie dodawana do wypłacanej puli ... Mogłam przelewać więc składki co miesiąc a resztę tej kwoty przekazać komuś bezpośrednio na pomoc już teraz bo tyle kotów potrzebuje...
No ale trudno - mogłam się dopytać zanim zrobiłam przelew.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]