Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:A mój wuj do kwaśnego mleka dodawał czerwoną paprykę w proszku
AniaWrocław pisze:alab108 pisze:A mój wuj do kwaśnego mleka dodawał czerwoną paprykę w proszku
mam kota warzywniaka - żre obierki z ziemniaków, inny zeżarł mi dzisiaj pół śniadania (a jestem vege), jajeczko, paprykę itp.![]()
issey32 pisze:No bo jak jeść inaczej placki ziemniaczane? Chyba tylko z dżememJa tak jem.
halinka1403 pisze:A teraz na poważnie.Na 90% jest domek dla LILKITrzymać mocno kciuki
![]()
Lila musi skończyć leczenie,zostalo tylko szczepienie, i moze pakować manele i przenosić dupkę do nowego domku
(o ile się Pani nie rozmyśli)tfu,tfu, odpukać
![]()
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:alab108 pisze:A mój wuj do kwaśnego mleka dodawał czerwoną paprykę w proszku
mam kota warzywniaka - żre obierki z ziemniaków, inny zeżarł mi dzisiaj pół śniadania (a jestem vege), jajeczko, paprykę itp.![]()
![]()
![]()
![]()
Kot-vege
Ale numer
![]()
![]()
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:alab108 pisze:A mój wuj do kwaśnego mleka dodawał czerwoną paprykę w proszku
![]()
![]()
![]()
Kot-vege
Ale numer
![]()
![]()
na zasadzie z kim przestajesz....Spieszę jednak uspokoić: on nie jest vege, on jest wszystkożerny a po co stara ma jeść, skoro kotowaty może?
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:alab108 pisze:A mój wuj do kwaśnego mleka dodawał czerwoną paprykę w proszku
![]()
![]()
![]()
Kot-vege
Ale numer
![]()
![]()
na zasadzie z kim przestajesz....Spieszę jednak uspokoić: on nie jest vege, on jest wszystkożerny a po co stara ma jeść, skoro kotowaty może?
jaki mądry kiciuś
![]()
![]()
I jak się poświęca dla zdrowia Pańci
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Paula05 i 158 gości