Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 03, 2011 21:21 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Krowie monstra w dodatku :lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon paź 03, 2011 21:38 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wielbłądzio pisze:O, a teraz Emirek wspiął się po okiennej siatce prawie pod sam sufit.

U mnie tak Antymon robi 8) i szczury :wink:

A Filipek za to odkrył że uwielbia rozszarpywać rolki papieru toaletowego i torebki papierowe. Na maciupkie strzępki wszystko drze.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon paź 03, 2011 21:42 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Ooo, to też masz w domu żywą niszczarkę do papieru :twisted: U mnie trudni się tym Maciek :twisted: A na widok jakiegokolwiek kartonowego pudła to już w ogóle wpada w ekstazę i szarpie-szarpie-szarpie-drze-drze-drze... Głośno przy tym mrucząc of course, jako i przy wykonywaniu każdej innej czynności życiowej :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto paź 04, 2011 10:38 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Pro-kolin zamówiony, duże opakowanie, z wysyłką prawie 40 złotych :(
Ktoś jeszcze się dołoży :oops: ...?

Żyją i mają się świetnie. Doprawdy słodkie z nich kociątka :1luvu: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto paź 04, 2011 12:18 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

ja się dołożę,
poproszę o nr konta na pw :)

i dodam taką informację, że ludzki probiotyk - trilac, czy lacidofil ma rewelacyjnie przeczyszczające działanie na moje koty
więc może w tym tkwi problem?
im więcej trilacu dostaja na zrównoważenie flory jelitowej, tym więcej balastu zostawiaja w postaci placków

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto paź 04, 2011 12:28 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

pozytywka pisze:ja się dołożę,
poproszę o nr konta na pw :)

i dodam taką informację, że ludzki probiotyk - trilac, czy lacidofil ma rewelacyjnie przeczyszczające działanie na moje koty
więc może w tym tkwi problem?
im więcej trilacu dostaja na zrównoważenie flory jelitowej, tym więcej balastu zostawiaja w postaci placków

Hmm, bardzo mądre spostrzeżenie, szkoda że sama na to nie wpadłam :oops:
OK, dzisiaj eksperymentalnie odstawiamy trilac.

Dziękuję :1luvu: , już piszę pw.

Wielbłądzio

Post » Wto paź 04, 2011 12:31 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

jak mi się Loki zawłosia i nie pomaga jogurt, maltpaste ani mleko, to zawsze pomoże lacidofil :mrgreen:

przepiękne te monstrualne cielątka :1luvu: - nie, dziękuję proszę nie pakować :lol:

pozytywka

Post » Śro paź 05, 2011 8:13 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Wlazły do śmietnikowej szafki w kuchni, poprzewalały słoiki i butelki z chemikaliami, wylały płyn do mycia szyb i rozniosły go na łapkach po całym mieszkaniu. Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że nie zdążyły się powylizywać do czasu, kiedy (po raz nie wiem który już) obie gadziny uprałam :twisted:

MONSTRA :twisted: , najprawdziwsze w świecie.

Wielbłądzio

Post » Śro paź 05, 2011 8:39 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Potffforrry :twisted: Porządna krowa pasie się na łące i kwiatuszki wącha, a nie demoluje chałupę
Chyba że to byczki są? :mrgreen:

pozytywka

Post » Śro paź 05, 2011 8:47 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Ano może i byczki, bo przecież oba chłopy :roll:

Wielbłądzio

Post » Czw paź 06, 2011 11:50 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Dziś rano, kiedy malowałam się do roboty, w łazience towarzyszył mi czterokoci zespół głośno mruczący. Krowięta x 2, Maciej Kot oraz Licho. To nieprawdopodobne, ale oba cielony mruczą głośniej i natarczywiej nawet od Maćka 8O 8O 8O
I tak poza tym, to Emirek jest w ogóle okrutnie upierdliwy. Wskakuje do otwartej lodówki, kontroluje zawartość dopiero co przyniesionych siatek z zakupami, zagląda do kubka z herbatą, włazi pomiędzy brudne naczynia do zlewu... Ale najgorszy jest i tak wtedy, kiedy sprzątam. Plącze mi się pod nogami, poluje na ścierkę od podłogi, rozchlapuje wodę z miski... Bratuś oczywiście też JEST upierdliwy, ale jednak w zauważalnie mniejszym nasileniu :wink:

Aha. Kupy Krowy E nadal OK, Krowy B - niestety nadal brzydkie.
Głupio mi takie rzeczy pisać i jeszcze w dodatku się tym przejmować, bo zachowuję się nieco podobnie jak jakaś pieluszkocentryczna mamuśka z postępującą atrofią mózgu :oops: - no, ale ciela przynajmniej od samego początku wzorowo paskudzą do kuwet i nie trzeba na nie marnować własnej, ciężko zarobionej kasy na tony pieluszek :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw paź 06, 2011 11:59 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

a może zbadać mu kupę w kierunku lamblii i kokcydii?

pozytywka

Post » Czw paź 06, 2011 17:50 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

pozytywka pisze:a może zbadać mu kupę w kierunku lamblii i kokcydii?

A może. Pewnie byłoby to wskazane, ale zdaje się trzeba zbierać przez kolejne trzy dni...? A ja od jutra do niedzieli mam uczelnię, a najbliższy tydzień - pracę do 19.30 :oops:
Jakoś ostatnio nie ogarniam wszystkich kocich spraw :( Wstyd mi, ale nie daję rady :oops:

Wielbłądzio

Post » Czw paź 06, 2011 17:59 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

spoko, a nuż przejdzie po tej cudownej paście, która zamówiłaś?
A może on bratu wyjada? Więc jeden rzeczywiście ma dietę, a drugi niekoniecznie?

W czerwcu przyniosłam szkieletora ze śmietnika, trochę podleczony w lecznicy, trafił do mnie na intensywne tuczenie.
Kupy miał wzorowe - suche, skąpe wałeczki. Az przedobrzyłam (chciałam go szybciej na nogi postawić) i zaczął robić na rzadko i cuchnąco. Wprowadzenie diety pomogło, ale ten brzuszek był jednak cały czas nadwrażliwy - ilekroć zjadł za dużo, problem powracał.
Teraz jest w innym DT i problemu nie ma. Kup też nie zdążyłam przebadać

pozytywka

Post » Czw paź 06, 2011 18:02 Re: Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Dokładnie , może pasta pomoże Krowiaczkom :ok: :ok: :ok:
Głaski dla Dransko - Krówskiego stadka :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]