Kot w każdej szafie. Szkielecik poronił.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 16, 2012 7:48 Re: Kot w każdej szafie. / Kandyduję do Krakvetowego konkurs

Dogomania już zawiadomiona i bannerek wklejony! Czekamy na ankietę :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon kwi 16, 2012 13:31 Re: Kot w każdej szafie. / Kandyduję do Krakvetowego konkurs

gratulacje!! [żadna kampania nie była potrzebna :lol: ]

teraz będziemy mobilizować do głosowania w KV :)

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Wto kwi 17, 2012 9:24 Re: Kot w każdej szafie. / Kandyduję do Krakvetowego konkurs

kussad pisze:Dogomania już zawiadomiona, wątek utworzony http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... %C5%82osuj! i bannerek wklejony :ok:

Czy już jest utworzone wydarzenie na FB, jeśli tak albo gdy już będzie podajcie proszę link też tutaj :ok:

Nie ma jak zawiadamiać o glosowaniu znajomych spoza forum - to zawsze była najlepsza metoda do rozsyłania prośby!
Link do FB też chcę wkleić na wątku na dogo!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto kwi 17, 2012 10:22 Re: Kot w każdej szafie. / Kandyduję do Krakvetowego konkurs

kussad pisze:
kussad pisze:Dogomania już zawiadomiona, wątek utworzony http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... %C5%82osuj! i bannerek wklejony :ok:

Czy już jest utworzone wydarzenie na FB, jeśli tak albo gdy już będzie podajcie proszę link też tutaj :ok:

Nie ma jak zawiadamiać o glosowaniu znajomych spoza forum - to zawsze była najlepsza metoda do rozsyłania prośby!
Link do FB też chcę wkleić na wątku na dogo!

Kussad ja nie jestem na FC i nie umiem robić wydarzeń :oops:
Może ktoś mnie w tym wyręczy, plissss???
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Wto kwi 17, 2012 11:01 Re: Kot w każdej szafie. / Kandyduję do Krakvetowego konkurs

Przypominam, że do ankiety można wejść z mojego banerka.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Śro kwi 18, 2012 10:04 Re: Kot w każdej szafie. / Kandyduję do Krakvetowego konkurs

Już oddałam głos na Fb i poprosiłam znajomych :)
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Śro kwi 18, 2012 10:30 Re: Kot w każdej szafie. / Kandyduję do Krakvetowego konkurs

bodzia_56 pisze:Już oddałam głos na Fb i poprosiłam znajomych :)

Najważniejsze czy kliknęłaś też w ankiecie na KrakVet bo liczy się tylko głos tam oddany :ok:

Zobacz co napisałam rano na watku głosowania:
kussad pisze:
Fleur pisze:wydarzenie na facebooku:
https://www.facebook.com/events/292006440877296/

Pamiętajcie proszę po dołączeniu do wydarzenia na Facebooku po dopisaniu komentarza pod wydarzeniem, po zaproszeniu znajomych i przypomnieniu o konieczności kliknięcia w ankietę na Krakvet że dopiero to będzie oddanie głosu
też o udostępnieniu wydarzenia na swojej tablicy - wtedy zobaczą je na swojej stronie głównej przez pewien czas Wasi znajomi i jest szansa, że też dołaczą :ok:
Przed chwilą sprawdziłam - moi zaproszeni znajomi już tam byli i właśnie to zrobili :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw kwi 19, 2012 15:03 Re: Kot w każdej szafie. / Kandyduję do Krakvetowego konkurs

No właśnie oddałam na stronie Krakvetu, bo tutaj nie mogłam narazie :)
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Pt kwi 20, 2012 7:47 Re: Kot w każdej szafie. / Kandyduję do Krakvetowego konkurs

Smutno mi bo ......... mój najstarszy 16 letni rezydent chyba odejdzie wkrótce. Mocznik i kreatynina poleciały w górę, stracił apetyt, jest smutny. Czuję, że to początek końca. Nigdy na nic nie chorował, nawet nie kichnął przez całe życie, ale kiedyś przychodzi ten pierwszy raz. :cry:
Poza tym dziś w nocy odeszła złapana ostatnio kotka z ropomaciczem. Zbyt długo je miała, zby późno złapana i zoperowana. Taka młoda i śliczna. :cry:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.

Prakseda

Post » Pt kwi 20, 2012 7:57 Re: Kot w każdej szafie. / Smutno mi bo........

Prakseda :( - nie wszystkim kotom zdążymy pomóc, ale boli najbardziej, jak pomoc była tuż, tuż ... Bardzo współczuję choroby rezydenta ... może wdrożone leczenie przyniesie poprawę. Trzymajcie się.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt kwi 20, 2012 8:15 Re: Kot w każdej szafie. / Smutno mi bo........

alix76 pisze:Prakseda :( - nie wszystkim kotom zdążymy pomóc, ale boli najbardziej, jak pomoc była tuż, tuż ... Bardzo współczuję choroby rezydenta ... może wdrożone leczenie przyniesie poprawę. Trzymajcie się.

Mam taką nadzieję. Płuczemy codziennymi kroplówkami z Duphalytem i Catosalem. Odpowiednia karma, ktorej prawie nie je :roll:. Dziś odbieram z lecznicy leki dla nerkowców.

Prakseda

Post » Pt kwi 20, 2012 8:19 Re: Kot w każdej szafie. / Smutno mi bo........

Wysoki mocznik zabija apetyt - spytaj może weta, czy w czasie kiedy nie ma apetytu, może dostawać jakieś inne, smakowitsze rzeczy? Gołąbce [*] miałam podawać cokolwiek, aby tylko zechciała jeść (łącznie z fioletowym narkotykiem) ale to zależy od ogólnego stanu kota, czy może jeść śmieciowe żarcie.
Po spadku mocznika apetyt powinien wrócić :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt kwi 20, 2012 9:20 Re: Kot w każdej szafie. / Smutno mi bo........

alix76 pisze:Wysoki mocznik zabija apetyt - spytaj może weta, czy w czasie kiedy nie ma apetytu, może dostawać jakieś inne, smakowitsze rzeczy? Gołąbce [*] miałam podawać cokolwiek, aby tylko zechciała jeść (łącznie z fioletowym narkotykiem) ale to zależy od ogólnego stanu kota, czy może jeść śmieciowe żarcie.
Po spadku mocznika apetyt powinien wrócić :ok:

Tak wiem, dzięki.
Jak nie załapie będę go karmić strzykawą na siłę. Na szcześcieie jest potulny i wszystko da przy sobie zrobić. A teraz szczególnie stał się miziasty. Wiadomo szuka pomocy i pociechy.
Pysiek, to nie pierwszy nerkowiec u mnie, ale wiecie te 16 wspólnych lat ......... szczególnie smutno :cry:
Ostatnio edytowano Pt kwi 20, 2012 9:42 przez Prakseda, łącznie edytowano 1 raz

Prakseda

Post » Pt kwi 20, 2012 9:23 Re: Kot w każdej szafie. / Smutno mi bo........

Prakseda, mogę tylko przytulić... Myślę o was...

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]