naline pisze:Także, Justyna p nie zniechęcaj się. Kolejne tymczasy może być łatwiej oddać
Tylko ze teraz TŻ mi nie wierzy że dam radę i nie pozwala brać zwierzaków

Magaaaa, za dzisiejszą wizytę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
naline pisze:Także, Justyna p nie zniechęcaj się. Kolejne tymczasy może być łatwiej oddać
magaaaa pisze:Adel w DT.
Morduje okrutnie różową myszkę.
Zastrzyków nie lubi, ale cykloferon w tabletce bezbłędnie wybiera z karmy i zostawia.
Angin Heel zjada, ale to zapewne kwestia smaku.
Dostaje karmę i picie zaprawione probiotykiem (apetycik ma!)
Zoya, dzięki za probiotyk i angin heel!
Jutro pójdziemy do wetki na testy.
Bedziemy sie bronić przed antybiotykami, choć w nosku świszcze, ale moze jakoś damy radę.
Dom przecież czyni cuda, nie?
Bardzo bym chciała zdziałać coś z chorym oczkiem; Adel wprawdzie jest tak cudny, że taki felerek jest bez znaczenia, ale z oczka sączy się wydzielina i ropa. Trzeba będzie zakraplać cosik. Zobaczymy co wetka powie.
Pracujemy nad mizianiem ogólnym, bo póki co za ruszanie brzuszka Adel wymierza srogie kary, ale po Gryzi nic nam nie straszne.
Adel nie jest klasycznym pingwinem!
Jest pręgowany dymny (czarne na białym podszerstku) - no cudo.
Zdjęcia takie sobie, bo w salonie Adela (czyli łazience) dobrych nie zrobię bez lampy, a z lampą - Adel zamyka oczy![]()
Jeśli testy będa ujemne (KICUUUKIIII!!!) to kotka wypierzemy i dołączymy do stada. A wtedy narobimy pięęęknych zdjęć pięęęnego kota![]()
Prosimy mieć nas jutro na uwadze, wsparcie duchowe ogromnie potrzebne.
magaaaa pisze:MalgosiaZ pisze:magaaaa pisze:No jak gdyby będę jutro w schronisku...
Właśnie się dowiedziałam, że od jutra z Palucha można dostać koty wyłącznie parami.
Mniej niż dwa nie wydają.
Znaczy promocja taka?
Jus87 pisze:Jak ja Was uwielbiam![]()
![]()
magaaaa pisze:Testy ma ujemne.
Adel też
Użytkownicy przeglądający ten dział: LimLim, Patrykpoz i 84 gości