Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 24, 2011 10:33 Re: Paluch 6- Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Szalony Kot pisze:Dziewczyny, dawajcie znać tylko, czy ktoś dzwoni o Niezapominajkę. Bo jak nie, to zmienię treść ogłoszenia czy co.

Nie było ani jednego telefonu ani maila :( Dodaj- jeśli to możliwe- rzewne kilka słów o jej zabiegu na biedne oczko... no nie wiem sama :|
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro sie 24, 2011 14:13 Re: Paluch 6- Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Niezapominajka jest drobną koteczką.Baaaaaardzo wesolutka , odważna, ciekawska , każda zwykła rzecz nadaje się na zabawkę. Uwielbia zabawy ze szczurkiem,myszką,skakanie po drapaku. Bardzo lubi leżeć na parapecie i oglądać świat. Cierpliwa przy podawaniu kropli do oczka. Nosek różowo-czarny jest cudownym miejscem do całowania :mrgreen: . Ma urocze spody łapeczek - we wszystkich czterech środkowe poduszki są czarne,reszta różowe. Jest cichutka i delikatna. Taka kicia do zakochania :1luvu: .
No i jest doprawdy śliczna.
To tyle mojej wiedzy na ten temat :D
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro sie 24, 2011 23:24 Re: Paluch 6- Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

W naszej nielegalnej hodowli na P. dorobiłyśmy się ostanio miotu "S" :wink: :lol: Wszystkie to dziewczęta. Młode, piękne i...z katarem :roll:

SPINKA:
Obrazek

SIENA:
Obrazek

SETKA:
Obrazek

SIMKA:
Obrazek

SZUMKA:
Obrazek

Poza tym niezmiennie bardzo chciałaby żeby to dziewczę znalazło dom, ale póki co dziewczę raczy nadal chorować. HAIKU:
Obrazek

Rodzynkiem w dzisiejszej odsłonie jest ROBIN. Nie jest z nim źle, ale bardzo, bardzo nie lubi innych kotów:
Obrazek

Opisy uzupełnię jutro, ale może u tych dwóch chudzin skusi się ktos inny ;) :
szkielet nr 1- LENKA
Obrazek

szkielet nr 2- Buraska, która oczekuje na imię.
"nie będę jeść jeśli mnie stąd nie zabierzesz!"
Obrazek

I na koniec- już zdrowa, oczekująca w zasadzie na sterylkę, posiadająca cichą wielbicielkę- SÓWKAII
Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Czw sie 25, 2011 5:04 Re: Paluch 6- Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Chyba kojarzę Robina - ostatnia sala po lewej?
Wystarczy wsadzić głowę do pokoju, a Robin już pręży się w swojej klatce i ugniata, a mruczenie słychać w całym pokoju :1luvu:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sie 25, 2011 7:02 Re: Paluch 6- Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

To szylkretkowe cudo to co najwyżej Sówka 2 ;)
Bo proszę mi tu nie zapominać o pięknej czarnowłosej Sówce 1 :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Czw sie 25, 2011 8:25 Re: Paluch 6- Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Mamy nieaktualny tytuł wątka. Przegraliśmy w wewnętrznym głosowaniu w ankiecie (piszę my bo moja suczka Choco jest z Palucha :D ) - w tym miesiącu popieramy KOT-a z Torunia.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw sie 25, 2011 8:33 Re: Paluch 6- Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Lenka (czyli szkielet nr 1) waży 1,6 kg. Wczoraj ukradła całe udko gotowane z kurczaka i zjadła , z kością 8O kociego jedzenia nie chce, ale zawsze interesuje się co przyniosłam albo co jest w otwieranym opakowaniu.
Bura (szkielet nr 2) - nie ma imienia- je tylko karmiona z ręki, ale widac że ma chęć. Jest dość żwawa, wspina się na parapet bez problemu.
Ostatnio edytowano Czw sie 25, 2011 9:24 przez AnielkaG, łącznie edytowano 1 raz
AnielkaG

Post » Czw sie 25, 2011 8:36 Re: Paluch 6- Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

Czy mamy może na FB wydarzenie kotków? - Schronisko i pieski "Zapomniane" znalazłam a niczego innego nie :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw sie 25, 2011 8:55 Re: Paluch 6- Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

naline pisze:To szylkretkowe cudo to co najwyżej Sówka 2 ;)

przecież jest napisane SówkaII :roll: Sklerozę mam, ale nie aż taką ;)

kussad, Never ostatnio rzadko może zaglądać- stąd nieaktualny tytuł, ale oczywiście i jak najbardziej- popieramy (patrz: baner ;) )

Nie ma osobnego wydarzenia na fb, ale jest fan page Kącika Adopcyjnego Schroniska gdzie są także koty- zapraszamy :).
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Czw sie 25, 2011 9:38 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Czy mogłabyś podać link - byłam mało dociekliwa - kotków nie znalazłam :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw sie 25, 2011 9:40 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

jasne- wrzucę, ale dopiero wieczorem- w pracy nie mam dostępu ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Czw sie 25, 2011 10:32 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 942&type=1

Ale takie to... średnio aktualne ;)
I przywalone psiakami.

Jakiś czas temu proponowałam stworzenie oddzielnego FP dla kociastych z Palucha i podtrzymuję tę deklarację.
Zwłaszcza, że teksty o kotach już i tak piszemy do kącika adopcyjnego :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sie 25, 2011 10:34 Re: Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

SzK, a jak sobie to wyobrażasz? Serio pytam- bez złośliwości.
Z tym "piszemy" byłabym jednak ostrożna.

edit: pozamiatałam odrobinę na pierwszej. Dziewczy, które byłyście na AI- mogę Was prosić o pomoc- co tam jeszcze zostało? Carmen dasz radę z fotami? :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Czw sie 25, 2011 11:47 Re: Paluch 6- Prosimy o głosy w KRAKVECIE!!! karma potrzebna!

jamkasica pisze:
naline pisze:To szylkretkowe cudo to co najwyżej Sówka 2 ;)

przecież jest napisane SówkaII :roll: Sklerozę mam, ale nie aż taką ;)

kussad, Never ostatnio rzadko może zaglądać- stąd nieaktualny tytuł, ale oczywiście i jak najbardziej- popieramy (patrz: baner ;) )

Nie ma osobnego wydarzenia na fb, ale jest fan page Kącika Adopcyjnego Schroniska gdzie są także koty- zapraszamy :).

Tytuł poprawiony, zapomniałam ze głosowanie się już zakończyło, dziękuję za przypomnienie. Zastanawiam się czy nie wspomnieć o jakimś pilnym przypadku w tytule, ale tyle ich jest....

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

[poprzednia][następna]