DT Smarti5-...no i kolejna setka?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 14, 2011 14:54 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Erin :cry: bardzo współczuję :cry:
Pingusu :kotek: biegaj szcześliwa za TM :cry: :cry: :cry:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Czw lip 14, 2011 14:57 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Biedna Pingusia...

A co do ustaleń Jus i Smarti - brzmi jak misja szpiegowska. Albo obóz przetrwania, przerzucanie liną itd...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lip 14, 2011 15:45 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Szalony Kot pisze:Biedna Pingusia...

A co do ustaleń Jus i Smarti - brzmi jak misja szpiegowska. Albo obóz przetrwania, przerzucanie liną itd...

A co! Survival teraz w modzie :mrgreen: Gorzej jak się alarm załączy :ryk:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Czw lip 14, 2011 16:34 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Erin, bardzo współczuję :(
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw lip 14, 2011 16:37 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Pinguniu ...... (*)(*)(*)....
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lip 14, 2011 16:48 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Erin,bardzo mi smutno-trzymaj się.obawiam się że ja powoli też muszę się z tym mierzyć...
Pingusiu[']... :cry: :cry: :cry:

dziś robiłam Carlosowi fotki podczas kroplówki i jedzenia-nawet nie chciało mu się/nie miał siły :roll: wstać z łóżka do żadnej z tych czynności...fakt że dziś pogoda dla nerkowców tragiczna...

Jus,a więc jak pisałam hai&skin,hairball,digestive,fit,sensible i gratis cokolwiek innego,skoro jesteś taka kochana :D :1luvu:
rozumiem że mam dodać tak jak zawsze do kwoty żwirku?
kaska będzie w torbie,a torba będzie na lince za furtką :D kiedy dasz radę to będzie super-daj sygnał jak będziesz jechać bo moze już bedę :D
teraz jak mam alcatraz to nikt nie widzi co wisi za furtką :D ..tylko Wy wiecie 8) ale pazerni wrogowie raczej nie wiedzą gdzie miaszkam :mrgreen: ..... a nawet jak wiedzą to hak im w smak :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lip 14, 2011 16:57 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

smarti - pamiętaj że to forum publiczne i czytających więcej niż piszących :!: :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw lip 14, 2011 16:59 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

No i spójrzcie tu:

viewtopic.php?f=1&t=130328

czy ktoś może mnie zabrać w daleką podróż bez kotów i kocich spraw? :roll: pytam powaznie.. czy ktoś mnie jeszcze tutaj na forum traktuje powaznie? :ryk:

Marzenia11

Post » Czw lip 14, 2011 19:05 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Erinku, przytulam Cię bardzo mocno.
Pinguniu [*]
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lip 14, 2011 20:11 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

smarti pisze:Jus,a więc jak pisałam hai&skin,hairball,digestive,fit,sensible i gratis cokolwiek innego,skoro jesteś taka kochana :D :1luvu:
rozumiem że mam dodać tak jak zawsze do kwoty żwirku?
kaska będzie w torbie,a torba będzie na lince za furtką :D kiedy dasz radę to będzie super-daj sygnał jak będziesz jechać bo moze już bedę :D
teraz jak mam alcatraz to nikt nie widzi co wisi za furtką :D ..tylko Wy wiecie 8) ale pazerni wrogowie raczej nie wiedzą gdzie miaszkam :mrgreen: ..... a nawet jak wiedzą to hak im w smak :ryk:

Do tej pory tylko podczytywałam, ale tym razem sobie pozwolę. Myślałam, że źle widzę 8O Czytałam już wiele pani złośliwych wpisów, ale ten udał się wybitnie.
Nie wiem czy jest pani tak zakompleksiona, czy tak uderzyły do głowy te zarabiane przez męża pieniądze, czy to już po prostu kwestia wieku... To prawie mania prześladowcza :roll: Tak, pazerni wrogowie z forum czają się za płotem żeby ukraść torbę z kasą :ryk: :ryk: :ryk: Tylko współczuć...

ona_Łódź

Od: Czw lip 14, 2011 20:02

Post » Czw lip 14, 2011 20:14 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Dziękuję Wam :cry:
Odprowadziłam Pingunię w ostatnią drogę :cry:

Smarti, na Pingusię też pogoda tak działała, a Ona miała dużo gorsze wyniki, niż Carlitek.
Mam nadzieję, że chłopak jeszcze będzie miał dużo sił :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 14, 2011 20:26 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Rozumiem że J.D. zrobiła dziś dla Pingusi to co ja pewnego dnia dla Edisi..

śpij spokojnie Pingusiu[']
Erin-trzymaj się dzielnie :(
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lip 14, 2011 20:31 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Tak :(
Niestety, moi znajomi, którzy mają działkę chyba gdzieś wyjechali.
A ja za nic nie zostawiłabym Pinguni w lecznicy ... bo wiadomo, co to oznacza :cry:

IRA jestem, więc będę się trzymać, chociaż łatwe to nie jest :cry:

Erin

Post » Czw lip 14, 2011 22:20 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Erin, cały czas jestem myslami z Tobą... Trzymaj się ira :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Czw lip 14, 2011 22:30 Re: DT Smarti5-uroczyste otwarcie Alcatraz! Promyczek już w DS!

Dzięki :cry:

Przepraszam za OT, ale chciałam Wam pokazać, jaka była cudna i wyjątkowa :cry:
Obrazek

Erin

[poprzednia][następna]