Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariolaK pisze:mamut pisze:ZAPRASZAMY NA ALLEGRO DO ZAKUPU CEGIEŁEK DLA BIAŁACZKOWEJ MADZI ZE SCHRONISKA W KONINIE - W DT U ANNA61 http://allegro.pl/show_item.php?item=1654864895 [/quote
Wysłałam pieniądze na podany nr konta, nie biorąc udziału w licytacji, czy mogę tutaj podać maila do wysłania zdjęcia kociaka?
cynamon i wanilia pisze:w temacie allegro cegiełkowego dla Madzi - zaraz się kończy. poza MariolaK wpłaciła jeszcze pieniądze AprilRain. myślę, że odnowie aukcje raz jeszcze, może jakaś wpłata do tego dojdzie, a na koniec miesiąca z konta TOZ będzie zrobiona wpłata na konto Ani. może tak być?oczywiście jak będzie nowa aukcja, podam link. przydałaby się jakaś akcja na FB - dodam wydarzenie Kotach Zagrożonych stworzonych przez banshie, ale potrzebna reklama - ja właściwie nie funkjonuję na FB...
Ja-Ba pisze:Zapraszam na nowy bazarek dla Madzi i Witusia
viewtopic.php?f=20&t=128977&p=7582682#p7582682
cynamon i wanilia pisze:w temacie allegro cegiełkowego dla Madzi - zaraz się kończy. poza MariolaK wpłaciła jeszcze pieniądze AprilRain. myślę, że odnowie aukcje raz jeszcze, może jakaś wpłata do tego dojdzie, a na koniec miesiąca z konta TOZ będzie zrobiona wpłata na konto Ani. może tak być?oczywiście jak będzie nowa aukcja, podam link. przydałaby się jakaś akcja na FB - dodam wydarzenie Kotach Zagrożonych stworzonych przez banshie, ale potrzebna reklama - ja właściwie nie funkjonuję na FB...
Anna61 pisze:Dzięki Ja-Ba za wyjaśnienie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 65 gości