Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 14:08 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

gosiaa pisze:Doczytałam, cieszę się że wyniki Carlito się nie pogarszają a nawet się troszkę poprawiły, dobrze że ma apetyt.

Pewnie, że się poprawiły, w końcu dr Neska ma czuwanie :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto mar 15, 2011 15:42 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Gibutkowa pisze:No to za wizytę :ok: :ok:
A taki mebel swoim sprawię jak będą grzeczne ;)

To oznacza, że u mnie nigdy taki nie postanie :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto mar 15, 2011 16:13 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Jus87 pisze:
Gibutkowa pisze:No to za wizytę :ok: :ok:
A taki mebel swoim sprawię jak będą grzeczne ;)

To oznacza, że u mnie nigdy taki nie postanie :mrgreen: :mrgreen:

Chcesz powiedzieć, że niegrzeczne masz przesłodkie kotusie? :twisted:

Smartinku, proszę bardzo ładnie o przeniesienie Trisi do kotów w domach stałych :kotek:

I tak nieśmiało dopytam, kiedy przenosiny Edisi :oops:

I czy ogłaszać Promyka, bo tekst powoli w głowie się kształtuje...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto mar 15, 2011 16:52 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Dzis Blusia była na kontroli-jeszcze trzy zastrzyki niestety musi dostać bo kicha okrutnie-chociaz w porównaniu z tym jak kichała to palm pikuś :D

Carlitko rano zrobił taką awanturę że hej-z nim to człowiek sobie nie pośpi..dr.ostrzegała że będzie coraz bardziej "widoczny" w miarę poprawy samopoczucia i rzeczywiście-nie wiadomo gdzie się podział ten cichutki,grzeczniutki koteczek...ale jeśli to ma świadczyć że jest lepiej to już niech tam..trudno-jakoś przeżyjemy..

(dziś nabyłam zapas flaszek na 10 dni i leków na pięć dni dla Carlitka -120zł(w tym Blusia -3 zastrzyki 30zł),
+ 3 zastrzyki dla Carlitka które kupiłam w sobotę 30zł),

Tak,przeniosę Trisię-słusznie..jakoś zawsze ciężko mi się przenosi te kicie,zwłaszcza w sercu...

Edisia musi jeszcze pobyć u mnie kilka tygodni-domek będzie gotowy aby ją wziąć pewnie za 3-4 tyg.-tak myślę.
Najważniejsze że jest zdecydowany-teraz musi poukładać pomyślnie wszystkie swoje sprawy a zaraz potem przyjdzie czas na przyjęcie Edisi. Edisia może więc szczęśliwie i będąc spokojna o swój los przygotowywać się na poznanie dwóch wspaniałych czarnych kiciów.

Również domek Promysia będzie mógł go wziąć wtedy, kiedy nastąpi pozytywne roztrzygnięcie sprawy życiowej promysiowego Domku.
jest to również domek forumowy i również(jak w przypadku Edisi) wart każdego oczekiwania-czekamy więc spokojnie,cierpliwie i z wielką nadzieją.Nie mamy jeszcze 100% decyzji domku ale jest duże prawdopodobieństwo i bardzo na to razem z Erin liczymy.

Zarówno Edisia jak i Promyś to kotki specjalne,uratowane absolutnie wyjątkowym wysiłkiem wielu,wielu osób i bardzo nam zależy aby poszły do domków forumowych-a te które o nich myslą to domki najlepsze z możliwych do wyobrażenia sobie-dlatego będę czekać ile będzie potrzeba
:D

Belli ogłoszenia nie potrzebne-ze względu na jej nieziemską urodę-już mam sygnały od dwóch domków ze...może...ale i tak jeszcze sterylka czyli min 1,5 mies.

Będą na pewno potrzebne ogł dla Fionki ale najpierw musi się stać bardziej proludzka a ja w tym-przyznaję się najmocniejsza nie jestem.trudno więc przewidzieć kiedy to nastąpi...

Trusia powoli zaczęła wychodzić ze swej nory :mrgreen: więc są widoki na oswojenie.Potem sterylka-też jeszcze z 1,5 mies.

Blusia jest słodka ale jeszcze gluci... :( Jak wyzdrowieje-pomyślimy co dalej.

Carlito-bez zmian-wciąż w trakcie leczenia, i choć bardzo mu życzę aby żył kiedyś w ogóle bez kroplówek to chyba sama w to średnio wierzę..
a jeśli będzie kotkiem kroplówkowym-choćby takim raz czy dwa razy w tygodniu,to w grę będzie wchodził tez tylko domek forumowy(lub zaprzyjażniony) a nie ogłoszeniowy.

My w maju będziemy musieli wyjechać na kilka dni-może nawet więcej niż raz, ale w razie potrzeby kroplówkowej,zależnie od częstotliwości umieścimy wtedy Carlita u dr. Neski w hoteliku,lub też będzie przyjeżdżał mój wet.Ale to sprawa przyszłości-nie ma co martwić się na zapas,choć przewidywać warto...

Po tym jak wygląda teraz życie pewnej chorej osoby w mojej rodzinie widzę że nie ma takich rzeczy których nie da się perfekcyjnie zorganizować jeśli tylko się chce i ma się możliwości
.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto mar 15, 2011 18:33 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Smarti, przepraszam, mogłabym podjechać na PA do Wolicy dopiero w weekend :oops: . Ale z tego, co zrozumiałam, zależy Ci na wcześniejszym terminie? Jeśli jednak so byłaby ok. To się piszę.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Wto mar 15, 2011 18:50 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Smarti, i dziękuję za miłe słowa. W takim dniu jak dziś, działają dodatkowo motywująco. 8)
Muszę nabyć trzecią kuwetkę - mam kupić zakrytą czy lepiej odkrytą :?: Jak panna woli?
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Wto mar 15, 2011 19:31 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Dziewczyny pomoc potrzebna Bardzo proszę o POMOC :1luvu:

Głosowanie na Wpływowe Kobiety Radomska - Zagłosuj na andzelikę1952 - Andżelinę Chodorek :1luvu:

Głosowanie trwa do 15 marca do 23.59!

Instrukcja:

1. Wejdź w link: http://www.radomsko24.pl/m/articles/vie ... biete-Roku

2. Wejdź na aktywny napis i KLIKNIJ: ZAGŁOSUJ NA WPŁYWOWĄ KOBIETĘ RADOMSKA

2. Wybierz zdjęcie radomszczanki, którą uważasz za najbardziej wpływową - BARDZO PROSIMY O GŁOSY na ANDŻELINĘ CHODOREK

3. a następnie kliknij przycisk "OK"!

4. Zachęć Rodzinę, Przyjaciół i Znajomych, aby głosowali na andzelikę1952 :ok:

BARDZO DZIĘKUJĘ !!!
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Wto mar 15, 2011 21:58 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Ja zagłosowałam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

i w ogole różnym w różnych sprawach dużo kciuków jest potrzebnych - kciukajmy więc mocno i serdecznie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto mar 15, 2011 22:55 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Kobitki głosujemy na andzelika1952 http://www.radomsko24.pl/m/gphotos/grou ... /chodorek/
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 16, 2011 5:15 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Cześć Słonka! :)
Wrzuciłam Pusiak na wątek pingwinków :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 16, 2011 5:29 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 16, 2011 11:43 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

Pusiek ma dużo pozytywnej energii-to MUSI mu pomóc :ok: :ok: :ok:

Mruskowo-napiszę do pani-czy pasuje jej weekend ale to tez do 12-tej bo pani i w sob i w niedz pracuje od 12.15 do 21.15 a pracuje w Jankach.
Pni ma od pon urlop i dlatego korzystne byłoby wziąć Melę od pon-jesli miałaby do niej pójść..
nie wiem co zrobic-trzeba sprawdzić domek jak najbardziej obiektywnie bo szkoda dobrego domku dla Melci-jesli okaże się dobry ale też trzeba wiedzieć na jaki los się Melcie oddaje-czy jest to los najlepszy.
Tłumaczyłam dokładnie Marzeni o co mi chodzi..
Co do Edisi to ma małą kuwetkę odkrytą i najtańszy drewniany żwirek-robi zawsze bezbłednie :D :ok:

Edytko-Laluta miała podany 15-go grudnia,a więc tuż przed przyjściem do Ciebie,fulbendazol-2,5ml.
pani nie wie co to może być za zielona glizda i radzi zbadać kupkę(póki jeszcze Lalutka nie wychodzi)

Jadzia ma mocznik i krea. w jak najlepszym porządku czyli operacyjkę przepuklinki umawiona na czw,24-go na 12.30. Koszt oceni p[. doktor jak zobaczy kicię-powiedziała że "nie chce jej się wierzyć aby to była przepuklinka"

JoluJ -dzięki za piękne mmsy Buri :kotek: :1luvu: :1luvu: ,niestety nie mogę wysłac nawet smsa-coś mi sie popsuło.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro mar 16, 2011 12:22 Re: Kicie Smarti3-potrzebna wizyta PA dla Meli w WOLICY K/JANEK

EdytaB_a pisze:
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti

[poprzednia][następna]