jozefina1970 pisze:Ma racje - ptyśki tuczą
Nieprawda!
Moderator: Estraven
jozefina1970 pisze:Ma racje - ptyśki tuczą
mmk pisze:AniHili - siedzę pod kocem, piję drugiego grzańca i wystukuję rytmy zębami... Ja chcę wiosnę!!!
. Dzis bylo po prostu cudownie, cieplo (ci odwazniejsi chodzili juz bez kurtek), slonecznie, pierwsze kwiatki rosna, pierwsze ptaki maja 'gody' To pewnie dlatego się babajaga z tej Holandii nie odzywa -zachłysnęła się wiosnąskwareek pisze:mmk pisze:AniHili - siedzę pod kocem, piję drugiego grzańca i wystukuję rytmy zębami... Ja chcę wiosnę!!!
Zapraszam wszystkich po wiosne do nas. .
shira3 pisze:
I z czosnkiem też coś jest na rzeczyNasz wet zalecał psom do żarcia ( gotowanego typu ryż z mięsem) dorzucać trochę czosnku profilaktycznie jakby się robal jakiś zawieruszył
A facet sporo rzeczy naturalnymi sposobami potrafił zaradzić np mielone skorupki jajek czy gotowane kurze pazurki na psie stawy a także niektóre zioła - i co najlepsze - nasz pies je pił
skwareek pisze:mmk pisze:AniHili - siedzę pod kocem, piję drugiego grzańca i wystukuję rytmy zębami... Ja chcę wiosnę!!!
Zapraszam wszystkich po wiosne do nas. Dzis bylo po prostu cudownie, cieplo (ci odwazniejsi chodzili juz bez kurtek), slonecznie, pierwsze kwiatki rosna, pierwsze ptaki maja 'gody'
i az nie moglam uwierzyc jak ostatnio mama mi powiedziala ze w Polsce mroz!!
Co do nasiadowek kiedys jak mialam zapalenie pecherza to sobie zrobilam i nie moglam wysiedziec na tym wiadrze taka goraca byla ta woda. Troche pomoglo ale nie ma to jak Furagin.
AniHili pisze:skwareek pisze:mmk pisze:AniHili - siedzę pod kocem, piję drugiego grzańca i wystukuję rytmy zębami... Ja chcę wiosnę!!!
Zapraszam wszystkich po wiosne do nas. Dzis bylo po prostu cudownie, cieplo (ci odwazniejsi chodzili juz bez kurtek), slonecznie, pierwsze kwiatki rosna, pierwsze ptaki maja 'gody'
i az nie moglam uwierzyc jak ostatnio mama mi powiedziala ze w Polsce mroz!!
Co do nasiadowek kiedys jak mialam zapalenie pecherza to sobie zrobilam i nie moglam wysiedziec na tym wiadrze taka goraca byla ta woda. Troche pomoglo ale nie ma to jak Furagin.
Ehhh, szczęśliwi ludzie nie musza znosić tych pierrr... mrozów....

Anda i koty 
AniHili pisze:Muzyka do sabatu: http://www.youtube.com/watch?v=hsd6Fjc9MVs

Anda i koty 
i nr konta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, LikeWhisper i 63 gości