Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:jak się nikt nie zgłosi to pojadę, w takim razie na jutro tez sie zdzwonimy - Mara i Dorotka? Rozumiem, że aktualna dezynfekcja ? tylko w takim razie Piotrek będzie sam w schronisku, chyba, ze ktoś mu pomoze?
Dorota Wojciechowska pisze:Marta potwierdzila ze Martyna bedzie na dyzurze w sobote tak jak byla i w poprzednia
Mara S pisze:Wiele organizacji popiera ten projekt ustawy więc myślę, że i my powinniśmy. Nawet moglibyśmy zorganizować punkt zbierania podpisów (w KCh?, u weta jakiegoś?) (po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym albo w wybranych dniach/godzinach), żeby przy okazji troszkę rozreklamować naszą działalność
Dorota Wojciechowska pisze:Tak zajelam sie grafikidm w zastepstwie Tereni ktora zewzgledu na wyjazd delegacyjny nie mogla tego zrobic. Dzwonilam do Martyny nie odbierala wiec odezwalam sie do ciebie
Filomen pisze:niestety jak w życiu złe wieści przeplatają się z dobrymi
dzisiaj odszedł kocurek Heniek - Fokus oddany przez "kochających" właścicieli po 9 latach. Kotek miał super opiekę u Agi i Bony, miał zostać tam na stałe.
Niestety prawdopodobnie serce nie wytrzymało, stres i nadwaga spowodowały taki efekt. Kotek umarł szybciutko, nie męczył się.
Niestety tak to jest u tych starych, domowych kotów. Pękają im serca z bólu![]()
![]()
Heniu biegaj szczęsliwy za TM.
Dziewczyny strasznie mi przykro - dałyście mu cudowny dom i milość do końca.
Mara S pisze:Dobra wysłałam smsa do Martyny i będzie jutro rano na dyżurze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MIKI03, moniczka102, puszatek i 239 gości