KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 18, 2011 16:10 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

jak się nikt nie zgłosi to pojadę, w takim razie na jutro tez sie zdzwonimy - Mara i Dorotka? Rozumiem, że aktualna dezynfekcja ? tylko w takim razie Piotrek będzie sam w schronisku, chyba, ze ktoś mu pomoze?

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt lut 18, 2011 17:13 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

jak czytam dzień kota wam się udał :)
też złoże stałe zlecenie w banku na stowarzyszenie :)

biedny rudasek ['] biegaj sobie za TM ....
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt lut 18, 2011 18:31 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Filomen pisze:jak się nikt nie zgłosi to pojadę, w takim razie na jutro tez sie zdzwonimy - Mara i Dorotka? Rozumiem, że aktualna dezynfekcja ? tylko w takim razie Piotrek będzie sam w schronisku, chyba, ze ktoś mu pomoze?

Z mojej strony aktualna ale ja mogę jutro tak do 16, w niedzielę natomiast ogólnie później.
Czy już wiadomo czy jutro rano Martyna N będzie na pewno na dyżurze?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt lut 18, 2011 20:05 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

byłam na dyżurze, Asia również :D

zaraz zaktualizuję kącik medyczny,

jutro obstawiamy około 14 działania dezynfekcyjne, wczesniej muszę odebrac koty z Almavetu Piotrek obrobić schronisko i łapanie kotów, a w sumie kto miał towarzyszyć pani Bożenie bo się juz pogubiałam? bo spadło to na nas :|

Filomen

Post » Pt lut 18, 2011 20:09 Re: chatka

Marta potwierdzila ze Martyna bedzie na dyzurze w sobote tak jak byla i w poprzednia
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lut 18, 2011 20:19 Re: chatka

Dorota Wojciechowska pisze:Marta potwierdzila ze Martyna bedzie na dyzurze w sobote tak jak byla i w poprzednia

Marta nic nie potwierdziła.Napisałam Ci tylko że Martyna zaoferowała obstawienie każdego rannego sobotniego dyżuru .Jak nie może podjechać to dzwoni, a ja informuję o tym Teresę.Widzę że zajęłaś się grafikiem dyżurów masz do Martyny nr tel to poprostu do niej zadzwoń

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lut 18, 2011 20:27 Re: chatka

Tak zajelam sie grafikidm w zastepstwie Tereni ktora zewzgledu na wyjazd delegacyjny nie mogla tego zrobic. Dzwonilam do Martyny nie odbierala wiec odezwalam sie do ciebie :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lut 18, 2011 20:31 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Mara S pisze:Wiele organizacji popiera ten projekt ustawy więc myślę, że i my powinniśmy. Nawet moglibyśmy zorganizować punkt zbierania podpisów (w KCh?, u weta jakiegoś?) (po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym albo w wybranych dniach/godzinach), żeby przy okazji troszkę rozreklamować naszą działalność :P

to co Mara zajmiesz się tym?

Filomen

Post » Pt lut 18, 2011 20:33 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

|Mogę wziąć niedzielę rano jeśli Dorotka chora lub wieczór jak da radę. Wychodzę z neta i do poniedziałku mnie nie ma w sieci więc wszystko smsem. \Jutro rano niestety nie mogę jechać do schroniska - przykro mi.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lut 18, 2011 20:48 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

No to jak z dyżurem jest tak, jak w zeszłym tygodniu to rano nie ma dyżuru :|
Tak Ewa zajmę się zbieraniem podpisów itd., gdyż uważam to za szłuszne działanie. Wiele się mówi, że ustawa w Polsce jest do dupy itd. a skoro jest szansa coś zmienić to chyba warto spróbować

Mara S

Post » Pt lut 18, 2011 20:50 Re: chatka

Dorota Wojciechowska pisze:Tak zajelam sie grafikidm w zastepstwie Tereni ktora zewzgledu na wyjazd delegacyjny nie mogla tego zrobic. Dzwonilam do Martyny nie odbierala wiec odezwalam sie do ciebie :D

To miło że odezwałaś się do mnie :D ,ale ja naprawdę nie mam stałego kontaktu z Martyną.W poście powyżej napisałam tyle co wiem na dzień dzisiejszy.

mar_tika

Post » Pt lut 18, 2011 20:51 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

gratuluję udanego Dnia Kocurka :)

Henio ['] strasznie mi przykro.... mój Jinx się nim zaopiekuje za TM.

toycia

Od: Pon gru 27, 2010 23:39

Post » Pt lut 18, 2011 20:52 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Dobra wysłałam smsa do Martyny i będzie jutro rano na dyżurze :ok:

Mara S

Post » Pt lut 18, 2011 21:06 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Filomen pisze:niestety jak w życiu złe wieści przeplatają się z dobrymi

dzisiaj odszedł kocurek Heniek - Fokus oddany przez "kochających" właścicieli po 9 latach. Kotek miał super opiekę u Agi i Bony, miał zostać tam na stałe.
Niestety prawdopodobnie serce nie wytrzymało, stres i nadwaga spowodowały taki efekt. Kotek umarł szybciutko, nie męczył się.
Niestety tak to jest u tych starych, domowych kotów. Pękają im serca z bólu :cry: :cry:
Heniu biegaj szczęsliwy za TM.
Dziewczyny strasznie mi przykro - dałyście mu cudowny dom i milość do końca.
Obrazek

Ogromnie mi zal kotusia taki piekny, tyle sobie zyl i mogby dluzej, to prawda ze koty z tesknoty zwlaszcza te starsze maga umrzec nie wiem czy pamietacie Goliata to samo.
Starszy ogromny kocur oddany do schroniska po smierci wlascicielki, a zaraz znalazl sie u mas na Dabrowszczakow nie byl dlugo moze z tydzien, nie mial zadnych oznak chorobowych, poprostu umarl nagle. Serce mu peklo z tesknoty. :(
U mnie jest Niusia ta po zmarlej pani u ktorej byla od malenkosci, 6 grudnia minal rok jak jest u nas i dopiero niedawno sie przekonala i zrobila sie laskawa, nie wiem jakby to bylo gdyby teraz jej zmienic srodowisko to albo znow rok albo nic by z tego nie wyszlo, dalej jest na adopcjach mozna sprobowac choc nikt o nia nie pyta.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt lut 18, 2011 21:07 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Mara S pisze:Dobra wysłałam smsa do Martyny i będzie jutro rano na dyżurze :ok:

I bardzo się cieszę że sprawa wyjaśniona :ok: :ok:

mar_tika

[poprzednia][następna]