Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anahit pisze:I jeszcze jedno; Nelunia pozdrawia ciocię Anię i melduje, ze nadal jest małym, cienkim jak makaron terrorystą i źe Duźa wysyła ją na wakacje do cioci![]()
anahit pisze:Wieści od Kevinka: jem juź wszystko, nie tylko whiskasaChrupię suchy, szamam mięsko i rybki ze smakiem. Nadal ukrywam się za segmentem i moja duża nie może z powrotem nasunąć regału na swoje miejsce, bo muszę mieć drogę wyjścia z mojej kryjówki. W nocy i kiedy nie ma odwiedzających w pokoju, urządzam sobie małe demolki - skaczę po meblach, oglądam świat za oknem, zrzucam książki z półek i wciskam się do szafy. Duża mówi, źe robię postępy, bo jak przychodzi do pokoju na rozmowy ze mną, coraz częściej wydreptuję kilka kroczków i się jej bacznie przyglądam i przysłuchuję. Śmieje się ze mnie, że robię niby głupie miny. Szkoda że nie widzi swoich
![]()
Pytanie od Dużej: a jak czuje się Hyzio-Dyzio? Bo tak podczytałam poprzednie wpisy, że chłopaki związani ze sobą byli, no i faktycznie jak spojrzeć na schroniskowe fotki Kevinka, to Hyzio zawsze w tle... i tak teraz myślę, źe jakby Hyzia do Kevina przywieźć, to może Kevin wylazłby zza regału, no a Hyzio miałby dom z przyjacielem. Tylko to już naprawdę musiałby być ostatni futrzak przyjęty na stałe, bo stan mojego zakocenia osiągnąłby maksymalne maksimum, na które mogłabym sobie pozwolić.Co sądzicie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Zeeni i 1398 gości