meliska1979 pisze:CatAngel pisze:Catnaperka pisze:Qrcze musi się znaleźć ktoś kto rozpozna tego bachora i może mieszkanie, cokolwiek. Ile to potrwa - prokuratora - Stany - wszędzie oficjalne pisma! A ten zwyrodnialec "pozbędzie się dowodu"![]()
![]()
![]()
![]()
Tak sobie myślę, po obejrzeniu tego reportażu, że nie prezentował on szczytu możliwości napiętnowania sprawcy przez dziennikarzy. Zaledwie kilka sekund i ta odpowiedź rzecznika policji świadcząca o tym jak trudno będzie namierzyć sprawcę. Boję się, że artykuły na kontakt TVN i TVN24 też mogą zostać rozmydlone i nic wielkiego nie wniosą do sprawy. Film powinien zostać pokazany jak największej liczbie widzów i przedstawiony w formie dobrze przygotowanego materiału reporterskiego, w którym zawarta będzie prośba o rozpoznanie sprawcy. Przyszło mi na myśl, że może dobrze byłoby zasypać mailami zagraniczne stacje TV takie jak BBC czy CNN i inne.
Pozdrawiam
Też miałam podobne odczucia po obejrzeniu materiału informacyjnego, szczególnie wypowiedzi rzeczniczki policji