PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 26, 2010 20:02 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Jak Carmen albo Sabinka wejda, to na to moga odpowiedziec, bo one byly tam.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon gru 27, 2010 9:56 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Zapomniałam ,ze mam nr.tel.kom. do P. Stanisława :oops: dostałam wraz z namiarami ,ale i tak bardzo mi dziwnie zadzwonić i zapytać sie jaki pan lub pana żona nosi rozmiar :mrgreen: a moze to tylko niepotrzebnie moje obawy :?:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pon gru 27, 2010 11:16 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Ja dziś zamówiłam karmę mokrą dla psów i kotów (Rocco 24x800g i Smilla 24x200g) w zooplusie. Dziś zapłacę za zamówienie i jak możecie (Sabinka lub Carmen) to dajcie znać kiedy dojedzie :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon gru 27, 2010 16:50 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Witam Wszystkich po dłuższej nieobecności. Niestety mój sprzęt jest dalej nieczynny. Chwilowo brak gotówki na serwis.
Ale korzystając ze sposobności (jestem u znajomych na kawie) chcę przekazać serdeczne życzenia dla wszystkich kociarzy.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2012 ROKU
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

Post » Pon gru 27, 2010 16:54 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

tak z rozpędu na zapas 2012?
a tak wogóle to ze wzgędów różnych i powiększenia pogłowia mojego stada do 27szt.footer nie jestem w stanie narazie nic wyskrobać,bardzo przepraszam,może w nowym2011 roku coś będę miała.
Ostatnio edytowano Pon gru 27, 2010 16:58 przez J.D., łącznie edytowano 1 raz

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon gru 27, 2010 16:56 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

serum pisze:Przeczytałam list :(
Po nowym roku postaram sie coś uskrobać .
Zastanawiam się jakiej postury jest pan Stanisław??? pewnie mam w domu coś po tżcie

Pan Stanisław jest raczej mizernej postury, że tak powiem :lol:
Jest szczupły, wzrost tak na moje oko 164. Jego żona również szczupła kobieta.
Przesyłkę z karmą dla zwierząt otrzymał p.Stanisław przed świętami. :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

Post » Pon gru 27, 2010 19:26 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

To taki maluski czlowieczek? Mam nadzieje, ze bedzie lepiej i cos uda sie zrobic dla niego w tym Mopsie, czy jak to sie nazywa.

SecretFire

Post » Śro gru 29, 2010 18:49 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Siemanko Dziewczyny. I cos nowego na froncie walki, czy jeszcze jestescie mocno zajete?

SecretFire

Post » Czw gru 30, 2010 0:55 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

viewtopic.php?f=1&t=121944 Zobaczcie i trzymajcie :ok: :ok: zeby spotkala go adekwatna kara i zeby przypadkiem nie umorzyli jak to najczesciej bywa w naszej kochanej ojczyznie

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw gru 30, 2010 1:28 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Cindy pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121944 Zobaczcie i trzymajcie :ok: :ok: zeby spotkala go adekwatna kara i zeby przypadkiem nie umorzyli jak to najczesciej bywa w naszej kochanej ojczyznie

To ja też dodam, może mnie Carmen nie pogoni :oops:

Bulwersujący sadystyczny film dla osób o mocnych nerwach http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/tr ... omosc.html

Policja znalazła autora filmu http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... &_ticrsn=5

Jest już w tej sprawie petycja do podpisania http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6231

I następna bulwersująca sprawa, jest świadek, są dane sprawcy, a policja umorzyła śledztwo viewtopic.php?f=1&t=122060&start=0
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Czw gru 30, 2010 16:21 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

DZiewczyny, dziewczyny, opowiem Wam niedługo jak to u p Stanisława tam jest
niech tylko mam czas odłożyć telefon, bo mi tu dzwoooooooonią po Koty, że aż mi tel. pada:)

To super, nie wiem na co narzekam.

A na tych 2 wątkach się udzielam oczywiście. Choć poziom awantur mnie przeraża, tzn. na tym 1 ............

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob sty 01, 2011 16:06 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Dostałam wiadomość z zooplusa że już jest w drodze zamówienie dla P. Stanisława, idzie kurierem gls, numery paczek:
626630428923
626630428732

tutaj można sprawdzić ich status:
http://www.gls-poland.com/pl/home/index.html
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sty 01, 2011 22:03 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Dziękuję przepięknie! Również za to 75 zł, które poszło od nowego darczyńcy dla p. Stanisława.

Moja wizyta u niego odbyła się w 2 dzień Świąt i trwała łącznie może z 10 min.
Słuchajcie, tam jest koniec świata NIE-DO-OPISANIA.
My jechaliśmy z Kutna, czyli ok. 20 km, ponad godzinę.. śnieg, lód a wskazówki komunikacyjne w stylu: "koło kapliczki w lewo". Auto mało terenowe, kilka razy prawie w rowie, ale mój TZ ma refleksa:)
Podjeżdżamy. Temperatura na zewnątrz chyba z minus 50..
Dom stoi, murowany. Obok niego coś w rodzaju.. stodoły? Rzeczywiście drewniana, to chyba ją chciał rozbierać pan Stanisław na opał.
On rzeczywiście niepozornego wzrostu, zupełnie inaczej sobie go wyobrażałam.
Z domu wybiegła jego żona zaprosi nas do środka, drobna, delikatna blondynka..
Ale niestety - była prawie 15.00 i musieliśmy jak najszybciej uderzać do Warszawy, żeby całkiem po ciemku nie jechać, a jeszcze po ciemku po wioskach, gdzie droga zimą zupełnie niewidoczna.. kosmos.
No więc wypakowaliśmy tylko karmę, odebraliśmy podziękowania (akurat nie nasza zasługa:), życzenia i .. próbowaliśmy wyjechać, kręcąc jedynie piruety po lodzie.
Udało się po kolejnych 10 min, a już miałam przed oczami wizję jak pcham z p. Stanisławem auto do Warszawy:)
Futra kocie i psie pochowane w domu.

Wczoraj pan Stanisław też dzwonił z życzeniami:) Nie dla mnie, dla WSZYSTKICH TUTAJ, KTÓRZY POKAZALI MU, ŻE WARTO WIERZYĆ W LUDZI, ŻE NIE JEST SAM NA TYM KOŃCU ŚWIATA..
W swoim i Jego imieniu bardzo Wam za to dziękuję:)))

Carmen201

Post » Sob sty 01, 2011 22:08 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Urzędowo - co do świadczeń jakichkolwiek to jestem na tropie ustawowym, ale nudne to takie, że wybaczcie, za długo nad tym nie mam cierpliwości siedzieć:) Na dniach w planie wykonanie telefonów:)
Powinno być również wykonane rozliczenie, ale wybaczcie - ja pojęcia nie mam co tam Sabinka ma na koncie, a ona ma nadal zepsuty komputer.

Zamierzam również wykonać telefon do Mariszy z zapytaniem kiedy znajdzie chwilę żeby podjechać i zapodać odrobaczające środki futrzakom (w planie też sterylki tych 3 Kotek). Na wiosnę trzeba będzie również zacząć myśleć o sterylizacji tych maluchów urodzonych jesienią.
Na razie ciężko tam dojechać, więc najprawdopodobniej będzie musiała poczekać na lepszą pogodę.

Kurier dostanie szału, jak będzie musiał kierować się na kapliczki:))))))))))

Carmen201

Post » Sob sty 01, 2011 22:10 Re: PROSIMY O WSPARCIE NA KARMĘ DLA ZWIERZAKÓW!!!!!!!!

Pogoda nam dużo, dużo psuje.
Tam to bardzo duża przeszkoda.

Ale wiecie co - pan Stanisław w zupełnie innym humorze:))))))))))))))
Oby 2011 r. był dla niego rokiem pozytywnego przełomu.

Carmen201

[poprzednia][następna]