Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joluka pisze:nic mi nie wiadomo o przepuklinie... - nie wiem, czy na podstawie badania i rtg dałoby się ją zdiagnozować, ale żaden lekarz nawet o takiej opcji nie wspomniał
joluka pisze:nic mi nie wiadomo o przepuklinie... - nie wiem, czy na podstawie badania i rtg dałoby się ją zdiagnozować, ale żaden lekarz nawet o takiej opcji nie wspomniał
odnośnie wymian pieluszek - kotu ze zdrowym "tyłem" (tak zresztą jak dziecku ze zdrową skórą) może nie trzeba tak często zmieniać pieluszek (chociaż przy dziecku zawsze słyszałam o wersji góra 5-6 godzin w jednym pampersie, nawet tylko zasikanym...) - ale Amelka nadal ma częściowo wynicowaną na wierzch śluzówkę odbytu - śluzówka przy byle podrażnieniu - nawet przy smarowaniu - pokrwawia i jest bardzo delikatna, gdyby zostawić jej pupę na 10-11 godzin w pampersie bez zmiany, wywietrzenia i nasmarowania to na bank by się odparzyła i mogłoby się to niestety źle skończyć....
wymiana 4-5 razy dziennie to nie jest częsta zmiana - co 5-6 godzin....
CatAngel pisze:Moge jakies namiary bo dostałam na FB informacje że jedna dziewczyna ma kogoś kto by mógł się kotką zająć na te 2 tyg. Ale wolę żeby domek w którym jest kotka sam się wszystkiego dowiedział bo tak poprzez trzecią osobe to nie bardzo
Jak coś to czekam na jakiś tel![]()
Dopisek :Ten TDT byłby z w-wy
joluka pisze:CatAngel pisze:Moge jakies namiary bo dostałam na FB informacje że jedna dziewczyna ma kogoś kto by mógł się kotką zająć na te 2 tyg. Ale wolę żeby domek w którym jest kotka sam się wszystkiego dowiedział bo tak poprzez trzecią osobe to nie bardzo
Jak coś to czekam na jakiś tel![]()
Dopisek :Ten TDT byłby z w-wy
już wysłałam na PW - dziękuję!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 547 gości