Moderator: Estraven

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

ojej oczywiście że kibicujemy i to jak, a Julcia jest śliczna jak nie wiem, ja też nie mogę jak kicia się trzęsie ze strachu jak się ją wkłada i niesie w tym transporterku, sama też się trzęsę wtedy jak galaretka... smarti pisze:...czy ktoś mówił,że będzie przekąska ???
..dobre było...tylko cos mało...

Miód na serducho. Naprawdę jak się ją widzi taką pulchniutką, spokojną to aż się ryczeć chce ze szczęścia. Jak niewiele trzeba żeby kotu złamać życie i jak niewiele (a może właśnie wiele skoro nie wszystkich na to stać) by przywrócić kota do życia 

Miód na serducho. Naprawdę jak się ją widzi taką pulchniutką, spokojną to aż się ryczeć chce ze szczęścia. Jak niewiele trzeba żeby kotu złamać życie i jak niewiele (a może właśnie wiele skoro nie wszystkich na to stać) by przywrócić kota do życia
[/quote]
za piekna Julie Capuletti

Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Blue, masseur, werusia, włóczka i 47 gości