Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 16, 2010 13:46 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sie 16, 2010 14:33 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Mamy już strony, więc będę mogła porobić trochę ogłoszeń, ale dopiero za kilka dni. Wygałs mi antywirus i nie chcę ryzykować, czekam na odnowienie. Więc ewentualnie poproszę info gdzie ogłoszenia już zostaly zrobione.

Nie możemy się poddać bo jest o kogo walczyć. Te kicie są cudowne, wstyd mówić, ale są dni że więcej czasu poświęcam im niż koim kotom :(
magdajedral

Post » Wto sie 17, 2010 16:11 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Zrobiłam Soniom ogłoszenie na naszej lokalnej stronie. http://www.krosno24.pl/ogloszenia.php?p ... t=11&pod=3 Dowiesiłam drukowane na mieście .Więcej na razie nie dam rady, bo mam kontrol, nie dam rady czasowo, a i każda ta ogłoszeniowa strona taka skomplikowana, a ja juz stara jestem i nie za bardzo sie znam :oops:
Pomóżcie dziewczyny :piwa: :kotek: :kotek:

A jak sie czuja nasze burasie ? No i ty Madziu ? Czy zdrowie wróciło ?

jasdor

Post » Śro sie 18, 2010 8:33 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Dzień dobry!!!

1 osoba obserwuje, 40 wyświetleń.
najszczesliwsza

Post » Śro sie 18, 2010 8:42 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

najszczesliwsza pisze:Dzień dobry!!!

1 osoba obserwuje, 40 wyświetleń.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Śro sie 18, 2010 14:37 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Kociaste czują się bardzo dobrze wręcz. Sonia2, niedawno jeszcze taka nieśmiała od kilku dni wita mnie w drzwiach :) Sonia1 rozmruczała się natomiast chyba do granic kocich możliwości. Widać, że straszliwie ciekawskie to panienki. Jak tylko zamykam psy w garażu to co i raz któraś ląduje na parapecie i filuje podwórko lub ulicę. Ale widać, że najbardziej cieszą się na widok człowieka, którego mają strasznie mało. Dlatego proszę o domek (domki) dla nich i to szybciutko, bo im dłużej to i ja będę straszliwie tęsknić.

U mnie ze zdrówkiem już wszystko ok. Takie trzy dniowe coś się przyplątało, potem przeszło na TŻ i poleciało dalej :)

Domki, domki, Sonie was szukają!!!! Pilnie!!!!!
magdajedral

Post » Śro sie 18, 2010 14:41 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Jasdor, skorzystam ze wzoru Twojego ogłoszenia i powklejam gdzie się da, ok? (oczywiście jak tylko antywisus mi się odnowi) Z myśleniem u mnie ostatnio ciężko, a zresztą to na urlopie jestem i mi się należy leniuchowania trochę :)
magdajedral

Post » Czw sie 19, 2010 8:04 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

magdajedral pisze:Jasdor, skorzystam ze wzoru Twojego ogłoszenia i powklejam gdzie się da, ok? (oczywiście jak tylko antywisus mi się odnowi) Z myśleniem u mnie ostatnio ciężko, a zresztą to na urlopie jestem i mi się należy leniuchowania trochę :)

Pewnie :) Tylko, że ono takie króciutkie i chyba byle jakie :oops: bo u nas długi opis nie przejdzie. Może jak któraś mądrzejsza to by takie bardziej łapiące za serce wymyśliła.
Dziś znowu przejadę i dokleję ogłoszeń. Zawsze mam w aucie w zapasie 5 sztuk na wypadek, jakby ktoś zerwał albo zakleił :mrgreen:

jasdor

Post » Pt sie 20, 2010 10:55 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Dziekować za ogłoszenia.

Sonie dziękują też za pomoc finansową.
najszczesliwsza - 60zł
Greta_2006 - 80 zł

:1luvu: :1luvu: od obywdu koteczek.
magdajedral

Post » Sob sie 21, 2010 10:06 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

najszczesliwsza pisze:Czekam na sugestie z tym moim Allegro, no i wyświetleń 24 z czego ze 3 moje...

Bardzo ładne allegro :ok:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob sie 21, 2010 13:36 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

magdajedral pisze:Dziekować za ogłoszenia.

Sonie dziękują też za pomoc finansową.
najszczesliwsza - 60zł
Greta_2006 - 80 zł

:1luvu: :1luvu: od obywdu koteczek.

Ale to nie ja dałam te 60 zł, tylko cioteczki z forum i ta sąsiadka na transport...
najszczesliwsza

Post » Sob sie 21, 2010 16:03 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

cudne kicie czekają na domek u wspaniałej Magdy która w między czasie ratuje inne biedne kocie futerka :wink:

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Sob sie 21, 2010 18:18 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

ma ktoś gotowe ogłoszenia do zawieszenia? zaniose gdzie sie da mój mail j.a.jubiler@op.pl

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Pon sie 23, 2010 9:05 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Koteczki się przypominają !!!!!
magdajedral

[poprzednia][następna]