Niewidomy Elwis MA DOM!!! Dziekuję wszystkim :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 27, 2010 12:03 Re: Niewidomy Elwis leczony w szpitaliku.Pilnie DT potrzebny

alessandra, bardzo dziękujemy :ok: Dla Elvisa teraz najlepszy byłby już własny spokojny dom.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Sob sie 28, 2010 20:59 Re: Niewidomy Elwis leczony w szpitaliku.Pilnie DT potrzebny

Elvis jest cudny. Już prawie zapoznał sie z umeblowaniem tylko te "ruchome meble" mu kłopotu przysparzają 8)

Dzisiaj zaliczył baranka, bo biegł za Piotrusiem ale drzwi tarasu były dzisiaj przymkniete i zarobił guza :( walnął z cały impetem w szybe :( Do tej pory drzwi były otwarte na oścież, ale dzisiaj przymknełam bo chłodno.

Poza tym wszytkim to Elvis wydaje sie bardzo młodym kotem. Połamane kły raczej świadczą, że próbował zjeść coś niejadalnego, ale temperament i gabaryty ma mlodzieniaszka 8)

W poniedziałek odbieram fakture :(

Dla Elvisa szukamy już tylko DS.
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Sob sie 28, 2010 21:03 Re: Niewidomy Elwis leczony w szpitaliku.Pilnie DT potrzebny

jak najszybciej zrobie mu ogłoszenia
modle sie zeby ktos go pokochał :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto sie 31, 2010 7:58 Re: Niewidomy Elwis tyle przeszedł.Szukamy domu który go pokocha

Elwis ma się dobrze i muszę powiedzieć, że świetnie się odnalazł. Wręcz zbój z niego i nikomu nie odpuści. Mam wrażenie, że tak na zapas woli kogoś walnąć niż sam oberwać 8) Szczególnie maluchy sobie upodobał i maltretuje jej do bólu, chociaż Elwis traktuje to chyba jako zabawę ale wybitnie niedelikatny jest. Moje psy uważają go chyba za totalnego świra, bo raz przychodzi i śpi przytulony do nich a innym razem wali je łapą gdzie popadnie :twisted: Ostatnio się Petrze oberwało jak spała w swoim legu, ale tylko łeb dzwignęła i stwierdziła "a to ten świr co muchy w powietrzu zabija" i poszła spać dalej 8)
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Wto sie 31, 2010 22:28 Re: Niewidomy Elwis tyle przeszedł.Szukamy domu który go pokocha

Zatem Świrkowi potrzebny jest tyylko dom. Adria, Twoje psy - szczególnie Max - powinny mieć status jakiś specjalny przyznany. Coś na kształt pokojowego Nobla :ok: Albo logo: przyjazny dla kotów :twisted:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Czw wrz 02, 2010 21:42 Re: Niewidomy Elwis tyle przeszedł.Szukamy domu który go pokocha

za domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Czw wrz 02, 2010 23:08 Re: Niewidomy Elwis tyle przeszedł.Szukamy domu który go pokocha

Trzymaj się Elwisiu. Za szczęście, zdrówko i kochający domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

mahta

Od: Nie lip 20, 2008 17:57

Post » Śro wrz 08, 2010 9:57 Re: Niewidomy Elwis tyle przeszedł.Szukamy domu który go pokocha

Kocurek zupełnie nie nadaje się do domu gdzie są małe dzieci. Sama wczoraj oberwałam od niego a włściwie zostałam ugryziona w momencie jak nagle podeszłam do niego i wzięłam go na ręce. Wiem, że to mój błąd, bo powinnam go jakoś uprzedzić, ale chciałam go szybko zdjąć z parapetu. Nie pacnął łapą, nie warknął tylko ugryzł.
Elwis potrzebuje domu spokojnego, stabilnego, bez wrzeszczących dzieci. Nadaje się jako towarzysz dla innego łagodnego kota lub psa.

Koszty leczenia i operacji Elvisa to około 600zł. Faktura i dokładna specyfikacja idą już pocztą. Oczywiście wkleimy to do wątku. W tej kwocie są również badania krwi i leki.
Kwota jaka została wydana na operację Elwisa jest spora. Myśle tutaj o pieniądzach wydanych wcześniej i teraz. Cały czas chodzi mi pogłowie to, że miałyśmy go wtedy zabrać do wrocławia na konsultację specjalisty-okulisty. Kwota w ogólnym rozrachunku nie wydaje mi się, żeby była wyższa a świadomość tego, że widział go fachowiec napewno dałaby mi większy spokój, że wszystko co konieczne i możliwe zostało zrobione jak należy :roll:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro wrz 08, 2010 11:38 Re: Niewidomy Elwis tyle przeszedł.Szukamy domu który go pokocha

Adria pisze:Kocurek zupełnie nie nadaje się do domu gdzie są małe dzieci. Sama wczoraj oberwałam od niego a włściwie zostałam ugryziona w momencie jak nagle podeszłam do niego i wzięłam go na ręce. Wiem, że to mój błąd, bo powinnam go jakoś uprzedzić, ale chciałam go szybko zdjąć z parapetu. Nie pacnął łapą, nie warknął tylko ugryzł.
Elwis potrzebuje domu spokojnego, stabilnego, bez wrzeszczących dzieci. Nadaje się jako towarzysz dla innego łagodnego kota lub psa.

Koszty leczenia i operacji Elvisa to około 600zł. Faktura i dokładna specyfikacja idą już pocztą. Oczywiście wkleimy to do wątku. W tej kwocie są również badania krwi i leki.
Kwota jaka została wydana na operację Elwisa jest spora. Myśle tutaj o pieniądzach wydanych wcześniej i teraz. Cały czas chodzi mi pogłowie to, że miałyśmy go wtedy zabrać do wrocławia na konsultację specjalisty-okulisty. Kwota w ogólnym rozrachunku nie wydaje mi się, żeby była wyższa a świadomość tego, że widział go fachowiec napewno dałaby mi większy spokój, że wszystko co konieczne i możliwe zostało zrobione jak należy :roll:

oj Elwisku :(
z ogloszen nikt nie dzwonił???

Podaj konto na pw na ktore nalezy uregulowac rachunek
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro wrz 08, 2010 11:52 Re: Niewidomy Elwis tyle przeszedł.Szukamy domu który go pokocha

Niestety nikt nie dzwonił :(
Tak się wczoraj przyglądałam Elwiskowi jak się bawił z maluchami 5 miesiecznymi, to on jest od nich tylko ciut większy a właściwie to wyższy, bo maluchy są od niego bardziej zaokrąglone.

Pozatym po grzybie właściwie nie ma śladu, apetyt dopisuje tylko domku mu brakuje.

Martyna, jak faktura dotrze to podam Ci nr, konta i faktury i dogadamy szczegóły :)
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro wrz 08, 2010 12:01 Re: Niewidomy Elwis tyle przeszedł.Szukamy domu który go pokocha

Adria pisze:Niestety nikt nie dzwonił :(
Tak się wczoraj przyglądałam Elwiskowi jak się bawił z maluchami 5 miesiecznymi, to on jest od nich tylko ciut większy a właściwie to wyższy, bo maluchy są od niego bardziej zaokrąglone.

Pozatym po grzybie właściwie nie ma śladu, apetyt dopisuje tylko domku mu brakuje.

Martyna, jak faktura dotrze to podam Ci nr, konta i faktury i dogadamy szczegóły :)

i tak trzeba bedzie zbierac :(
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro wrz 08, 2010 16:55 Re: Niewidomy Elwis tyle przeszedł.Szukamy domu który go pokocha

Ja również poproszę o nr konta.. odrobinkę tylko będę mogła dać, ale zawsze to coś chyba...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro wrz 08, 2010 19:47 Re: Niewidomy Elwis tyle przeszedł.Szukamy domu który go pokocha

Halo, halo!!!!!
Po raz kolejny proszę na pw o numer konta, na które mogę przesłać pieniądze dla Elvisa!
Przypominam, że są to wpłaty za 10 książek "Moje domowe tygrysy", które zostały kupione na moim bazarku.
Łącznie to kwota 210 zł :1luvu:
Komu wysłać?????
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Śro wrz 08, 2010 20:15 Re: Niewidomy Elwis tyle przeszedł.Szukamy domu który go pokocha

O wow! :1luvu:
A ja wszystkim czytającym życzę co najmniej takich wzruszeń, jakich sama doznałam :ok:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

[poprzednia][następna]