Do ZAMKNIĘCIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 29, 2010 13:42 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Szczęśliwa szuka szczęścia

Specjalnie dla tajdzi i Szalonego Kota - na stonowanie emocji :wink: - foto-ko(t)miks z naszymi kotkami (rezydenci + tymczasik):

Obrazek

I dzisiejsze KOTmoterstwo:
VVu pisze:A dzisiaj namawiam do poświęcenia uwagi losom kolejnego kotka u Cameo – Felicji. Wcześniej poznaliśmy piękną i charakterną Torinę. Felicja jest jej, niemniej piękną, koleżanką – ale nie przyjaciółką :twisted: ; wspólnego komiksu z nimi raczej nie da się zrobić.
Tymczasy Cameo są wyjątkowo trudne, wymagają wiele zachodu, i z pewnością pieniędzy też :( .
Ale chyba największą pomocą byłaby pomoc w znalezieniu DS dla Felicji i Toriny.

Wątek Cameo: (...)

Wątek polecam chociażby ze względu na piękne zdjęcia, świetne kolaże i filmy.
Felicja pojawia się na(...).

Edit: zacytowałem KOTmoterstwo, bo przeskoczyłem na następną stronę.

Edit 2: Usunąłem linki do wątków Cameo.[/quote]
Ostatnio edytowano Pon lip 25, 2011 22:14 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pt paź 29, 2010 13:46 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Szczęśliwa szuka szczęścia

Rewelacyjne - jak zawsze :ok:

A za Felicję bardzo mocne :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 29, 2010 13:57 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Szczęśliwa szuka szczęścia

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Sob paź 30, 2010 15:34 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Szczęśliwa szuka szczęścia

Bardzo proszę o ko(t)moterstwo dla bezdomniaczka Promyka:
viewtopic.php?f=1&t=119312&p=6594796#p6594796

Erin

Post » Nie paź 31, 2010 22:13 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czarny Promyk, czyli HALLOWEEN...

ten ostatni fotoko(t)miks jest zaje....y!!! :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk: rozbawil mnie :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie paź 31, 2010 22:18 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czarny Promyk, czyli HALLOWEEN...

W tę czarną noc mamy KOTmoterstwo, hmmm, białostockie... Miejscowość nie pasuje, imię (Promyk) też nie bardzo, ale kotek jest prawie czarny, więc jak najbardziej zasługuje dziś na uwagę.

Zatem polecam Waszej uwadze nowy wątek Erin:
Białystok. Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT lub DS
- pochylmy się nad losem Promyka, którego może ktoś by przygarnął...

A tu stosowny, Halloweenowy ko(t)miks:
Obrazek
ObrazekObrazek

VVu

Post » Nie paź 31, 2010 22:22 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czarny Promyk, czyli HALLOWEEN...

VVu pisze:A tu stosowny, Halloweenowy ko(t)miks:[/color] Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: cudowny fotoko(t)miks :1luvu: :1luvu: :1luvu: ta dynia w ksztalcie kociego lepka mnie rozbroila totalnie, dawno sie tak nie usmialam :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie paź 31, 2010 22:52 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czarny Promyk, czyli HALLOWEEN...

Boski kotmiks :ryk: :ryk: :ryk:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Nie paź 31, 2010 23:03 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czarny Promyk, czyli HALLOWEEN...

a to moje do polecenia - bazarek na Koterię : viewtopic.php?f=20&t=119398 a w nim - kolczyki domowej roboty, smycz na EURO2012, berecik, wędki kocie i film W., Allena :D
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pon lis 01, 2010 8:45 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czarny Promyk, czyli HALLOWEEN...

VVu pisze:Halloweenowy ko(t)miks: Obrazek

I nietoperek, i dynia ... rewelacja Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lis 01, 2010 9:45 przez Willow_, łącznie edytowano 1 raz

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon lis 01, 2010 9:28 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czarny Promyk, czyli HALLOWEEN...

Wu genialne kotmiksy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pon lis 01, 2010 10:04 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Czarny Promyk, czyli HALLOWEEN...

VVu pisze:W tę czarną noc mamy KOTmoterstwo, hmmm, białostockie... Miejscowość nie pasuje, imię (Promyk) też nie bardzo, ale kotek jest prawie czarny, więc jak najbardziej zasługuje dziś na uwagę.

Dzięki Vvu :ok:
Dowcip bardzo udany, ko(t)miksy również rewelacja :ok:

Erin

Post » Pon lis 01, 2010 19:09 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Przynieśli kota, żeby uśpić ...

Pozwalam sobie na kolejne KOTmoterstwo - do Ani Rylskiej trafił kot przyniesiony do lecznicy na uśpienie, bo ludzie nie chcieli leczyć nerek.
Ania ma obecnie bardzo ciężką sytuację rodzinną (poza kotami choruje Jej Mąż, krucho z pracą)
... proszę Was o pomoc i wsparcie Ani - przede wszystkim kotek musi zostać w końcu zdiagnozowany
Obrazek

viewtopic.php?f=1&t=95305&start=1155
Anna Rylska pisze:Do tego od piątku wieczorem mamy w domu jeszcze kocurka z brwinowskiej lecznicy, mial być w piątek wieczorem uśpiony- powód kolejne zatkanie, chore nerki- czy jakaś powazna choroba? nie wiemy co jeszcze na tą chwilę. Kot wylądował u nas, został zacewnikowany, po czym wczoraj wyrwał sobie cewnik; bardzo boi się ludzi, tylko nie mnie, dziwne, nawet mojego męża jak widzie, to strach go paraliżuje.
Właściciele chcieli pozbyć się problemu, dlatego kazali uśpić, bo leczenie moze być kosztowne i długie ( badań jeszcze nie miał, nie wiemy dokładnie co i jak, testów nie miał nigdy robionych); podpisali zrzeczenie się kota, który wylądował u mnie.

Dodaję zdjęcie kocurka Oskara:
Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw lis 04, 2010 9:43 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Bezimienny, SAM w domu

Moje Drogie i Moi Drodzy – dziękuję Wam za działalność tutaj. Ostatnio, z braku czasu, nie przygotowałem nowych ko(t)miksów do podnoszenia Waszych KOTmoterst. I dzisiaj te Wasze KOTmoterstwa tylko przypomnę, przepraszam, że zbiorczo:

KOTmoterstwo zgłoszone przez monika794 – tytuł wątku mówi sam za siebie: Bazarek na Koterię-W. Allen,Euro2012,bużu,beret,wędki kocie

Kotek uratowany przed uśpieniem przez Anię Rylską - wątek zgłosiła Willow_: viewtopic.php?f=1&t=95305&start=1155
I w tej samej sprawie bazarek Willow_ na pomoc dla tego uratowanego kotka: Przewodniki po świecie ... dla kotów u Ani Rylskiej 4.11.

I nie wyróżniam ich bardzo, bo mam pilne „prywatne” KOTmoterstwo.
Otóż niedaleko nas, w pustym, zaniedbanym mieszkaniu (u pani, która jest w szpitalu i chyba nawet nie wie, że ma w domu lokatora...), przebywa kotek – sam jeden w pustym domu – dwukrotnie wyrzucony przez swoich „właścicieli”.
Tu jest jego wątek: Wyrzucony DWA RAZY. Czy można bardziej NIE kochać? FOTO . Pilnie szukamy człowieka do tego kotka!

A tu stosowny (robiony późną nocą, więc proszę o wyrozumiałość) foto-ko(t)miks: Obrazek
ObrazekObrazek

VVu

[poprzednia][następna]