Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adria pisze:to ja se zaznacze co bym wiedziala ile kotów jedzie
Mara S pisze:Dziewczyny to moze faktycznie podacie już jakiś tymczasowy numer konta (nim będzie to stowarzyszeniowe) i powoli zaczniemy wpłacać te składki - ile kto może i kiedy może ale zawsze coś będzie.
Gosiu gratuluję i życzę samych sukcesówTeż mi przeszło przez myśl wzięcie Tigry ale u Ciebie będzie miała zdecydowanie lepsze warunki
![]()
![]()
Dorotko czy naprawdę nie możnaby chociaż zapytać tych ludzi, którym zaginął Ramzes czy nie wzięliby, choć by na próbę, Sonyego? Kot podobny do tamtego a jak na złość może akurat wtedy Ramzes się
znajdzie![]()
![]()
mar_tika pisze:Jezeli wszyscy wyrażą chęć wpłaty skladek to ustalimy kto się zajmie składkami czy Iweta,Teresa czy ja.Narazie kazdy musi się zobligować i wyrazić chęć wpłaty jak Dorotka proponowała np już od lipca.
mar_tika pisze:Ramzes był u siostry Doroty i watpię żeby po tym jak Rami uciekł Dorota chciała umiescić tam innego kotaNarazie dalej szukamy Ramiego
gosiakot pisze: Co do postu Tereni dot. sytuacji finansowej chatki i propozycji opłacenia składek przed rejestracją - to jeśli o mnie chodzi jak najbardziej opłacę składkę na początku przyszłego tygodnia![]()
MIKUŚ pisze:Wczoraj byłam z Boną u lekarza. Jest z Nią bardzo, bardzo źle. Choć dzisiaj już lepiej.
Kotka dzielnie walczy o życie. Dostaje serie leków, witamin, antybiotyków. Niezbędny jest jej intenstinal. To co się dzieje z jej przewodem pokarmowym to ostatnio widziałam u mojej Sofiśki a wcześniej u Radży Marty. Jej stan jest naprawdę krytyczny. Odwadnia się okrutnie szybko. Wymiotuje........dziś już dostała cerenię. Trzeba ją myć, nawadniać, karmić, i przede wszystkim powtrzymać tą BIEGUNKĘ!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 572 gości