Moje MPiki - część siódma

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 26, 2010 9:25 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

O żesz :cry:
Biedna kiciunia [']

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 26, 2010 9:50 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

Staram sie ludziom pozwolic na wlasna glupote i zadumiale i zadurniale mysli i zycie, ale ciezko mi z tym zyc, ze takie zwierze pod opieka takich ludzi nie ma ladnego zycia, tylko je traci. Nie chce sie wychylac z okna, bo ja tez nie jestem perfekt, ale jak moje cierpia, to ja z nimi. Jak widze, ze moja mala po firanach pod sufit sie wdaje, zamykam okno nawet jak jest goraczka nie wiem jaka.
Ach Erin, dzis jest taki zapadany deszcz, to i lzy nie podpadna. Ale nie chce Wam humoru psuc. Rozweselcie sie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon lip 26, 2010 9:58 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

SecretFire na ludzką głupotę nie ma lekarstwa, niestety :( Jest tylko jedno, tylko zbyt późno działa, bo ludzie uczą się chyba tylko na własnych błędach... Można mówić, można prosić, grozić, ale to zwykle nic nie daje... Nie ma w tym Twojej winy. Czasu nie cofniemy. Możemy mieć tylko nadzieję, że te osoby już nigdy więcej takiego błędu nie popełnią i może jeszcze kogoś przed nim uratują...
Od jakiegoś czasu obserwuję balkony w moim mieście. Nie widziałam ani jednego zabezpieczonego! :strach: Wciąż jeszcze ludziom się wydaje, że koty spadają zawsze na cztery łapy, a ze zbyt dużej wysokości instynkt im skoczyć nie pozwoli... :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon lip 26, 2010 10:12 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

Tak jest Mmk! Chociaz tu ludzie sa glupi za zwierzetami, ale i tez sie takie przypadki zdazaja. Niestety. Z nastepnej wyplaty kupuje siatke, to juz dlugo postanowione, chociaz jeszcze balkonu nie ma. Ale to nic, co mam to mam.

Jak dlugo dzis musicie pracowac?

SecretFire

Post » Pon lip 26, 2010 10:35 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

Do 14 :mrgreen: Później wybywam służbowo, ale zajmie mi to tylko chwilkę, a do pracy nie mam już wracać 8)

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon lip 26, 2010 10:49 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

Takie wyjazdy tez chcem! Ja tu pier... dostane. :evil:
Rano jak wstalam to raz, ze bylo naprawde troche chlodno ale i tez ciemno 8O 8O 8O Az sie przestraszylam, czy czasem budzik dobrze zadzwonil. Lato juz jest koniec, tak ze takie mocne upaly nie powinny juz wrocic.

SecretFire

Post » Pon lip 26, 2010 11:04 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

Ech, ludzka głupota - wartość niemierzalna, niestety :(

Ja dziś do 15-ej. Na dworzu niby chłodniej, ale w pokoju ciepło, klima chodzi.
Ciśnienie spadło i spać się chce.

Erin

Post » Pon lip 26, 2010 11:46 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

Cześć Ciotki :D

Ja standardowo wychodze z pracy gdzies przed 4-tą. A dziś zimno, a głowa pobolewa, bo wahania ciśnieniowe. Ale wolę ten chłód niż te 37 stopni w cieniu ... :roll:
Ręce opadają z głuchotą ludzką na argumenty, żeby balkony siatkować ... :evil:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon lip 26, 2010 11:52 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

Temu koledze grozilam, zeby nie podchodzil do mnie przez nastepnych pare miesiecy, bo mu jaja oberwe. Musiala bardzo cierpiec, bo sie zawlokla jeszcze w jakies krzaki.
Ludzie jak Mirka albo Kasia86 walcza o kazde zwierzatko i lataja do wetow, nie raz straca, a tu tylko glupia siatka by zycie uratowala.
Musze sie uspokoic, bo az pracowac dzis nie moge.

Ja musze jeszcze do 16-tej od 7-mej rano. I to bez przerwy. Moj szef jeszcze nigdy nic o "prawach dla pracownikow" nie slyszal... (tak ironicznie...) Co dwa tygonie musze tak pracowac i ja ta zmiane nazywam "duchowa zmiana", bo w zime jak z tym pare lat temu zaczelismy bylo ciemno i glucho.

SecretFire

Post » Pon lip 26, 2010 11:54 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

To Was przebiję :| do 19-tej, jak zdążę zrobić to, co zaplanowałam.
Na razie nie zanosi się :evil:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pon lip 26, 2010 11:57 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

Witam nowoprzybyłe Ciotki!
U nas też ciemnawo i za oknem chłodno.
Jeszcze 2 godziny.

Erin

Post » Pon lip 26, 2010 12:00 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

Ojej, biedna Nikta. Od rana? To jeszcze jedna runda wspolczucia.

SecretFire

Post » Pon lip 26, 2010 13:17 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

Gosiu, trzymaj się i nie daj się! :ok:

Erin

Post » Wto lip 27, 2010 8:20 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

Heja!
U nas od rana pochmurno, chwilami siąpi deszczyk.
Spać dalej się chce, już 2 kawki wypiłam.
A co u Cioteczek?

Erin

Post » Wto lip 27, 2010 8:56 Re: Moje MPiki - część siódma * Uffff ... gorąc ...

Ziąb Ciotko, ziąb :evil: (chyba tytuł wątasa powinnaś Ciotko zmienić :) )

A ja sobie kupiłam w niedzielę pierwszą od lat kieckę :roll: Letnią - no i od razu zrobiło się jesiennie :oops:
A córka ma akurat tydzień urlopu :( To był jedyny termin w którym mogła wziąć wolne :| Reszta dopiero we wrześniu. Siedzi ze mną, ale nie ma mowy o "kontakcie z przyrodą", co najwyżej wieczorem przejażdżka rowerowa :wink: We czwartek pojadą z TŻtem na 3 dni na Mazury, ale upalnie nie będzie, oby chociaż nie padało :?
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

[poprzednia][następna]