Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miauczy kotek pisze:Fakt, mnie też poniosło...
Ale jak ktoś w przy adopcji mówi, że koty będą niewychodzące, a później na forum z satysfakcją obwieszcza, że jednak będą wychodzące i obraża wszystkie miłośniczki kotów, to trudno się nie wkurzyć
piccolo pisze:miauczy kotek pisze:Fakt, mnie też poniosło...
Ale jak ktoś w przy adopcji mówi, że koty będą niewychodzące, a później na forum z satysfakcją obwieszcza, że jednak będą wychodzące i obraża wszystkie miłośniczki kotów, to trudno się nie wkurzyć
jak najbardziej, osoba ta złamała warunki umowy i tego trzeba się trzymać, mnie też to oburza żeby nie było wątpliwości.
Ale nie trzeba przeciwnikowi wkładać broni do ręki o to mi chodzi
Jowita pisze:Metoda oko za oko nie jest odpowiednia, zwłaszcza gdy chce się coś uzyskać. Chamstwo jakie wykazały niektóre z was tylko zaogniło sprawę i ją pogorszyło, bo teraz to już na przekór, wet za wet, będzie walka. Mam więc propozycję, żeby zakończyć już dyskusję, rzucanie inwektywami, sugestie co do inteligencji, gustu, itp. Pokazałyście tylko, że jesteście takie same, jeśli nie gorsze niż osoba, po której jechałyście. Sprawę można było załatwić polubownie - teraz już nie.
piccolo pisze:acha i radziłabym powstrzymać się od pewnych komentarzy
Z kulturą ma to mało wspólnego i wystawia brzydkie świadectwo, Pani będzie się tego czepiać a meritum sprawy ucieknie.
kasia86 pisze:Dziewczyny, wszelkie animozje zostawiamy za ''drzwiami''.piccolo pisze:acha i radziłabym powstrzymać się od pewnych komentarzy
Z kulturą ma to mało wspólnego i wystawia brzydkie świadectwo, Pani będzie się tego czepiać a meritum sprawy ucieknie.
I oby nie uciekło!
miauczy kotek pisze:znalazłam dzisiaj coś takiego, chyba już będę miała wielkie problemy z adopcjami.
I jak tu ufać ludziom, kiedy kłamią i oszukują na każdym kroku![]()
![]()
![]()
http://pies-ozzy.blog.onet.pl/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.
Oprócz kotów mam dwa psy do adopcji...
edit: którzy na kiedy