viewtopic.php?f=1&t=115369
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:jessi74 pisze:Thorkatt pisze:Jessi, wreszcie uszyłam te torbe z biało czarnymi zwierzatkami.
Czekam tylko aż córka bedzie miała czas i mi wystawi bazarek.
ślicznie dziękuję
viewtopic.php?f=20&t=115460&p=6283910#p6283910
zapraszam
Gibutkowa pisze:Dziewczyny wiem, że Wy woziłyście jakieś kotki na wieś do domków wychodzących. Jakbyście miały chętnych na dwie koteczki - półwychodzące to dajcie znać. Jedna kotka jest raczej taka bardziej domowa, druga chce na podwórko ale w domku też siedzi. Obydwie są wysterylizowane, mają około 2 lat. Ta bardziej podwórkowa jest zaszczepiona na pewno, ta druga bardziej domowa i miziasta to nie wiem. Koteczki się bardzo lubią ale mają różne charaktery.
jessi74 pisze:
Ale jeśli kotki o których piszesz są oswojone, a tylko potrzebują domu wychodzącego - będę miała na uwadze
feryenne pisze:Pozwolę sobie znowu wykorzystać wrocławski wątek: mam do oddania trochę fantów na bazarki.
Warunek: 1/3 przychodu pójdzie na Kasę Kastracyjną.
Fanty to m.in. torby, stojak na wino, czajniczek do herbaty na podgrzewacze, skrzyneczka, lustro (nie lusterko tylko takie większe, na ścianę), trochę drobiazgów.
Jeśli kogoś zainteresuje to również drukarka atramentowa HP 845c (bez tuszy, stoi już dość długo nieużywana).
Aaa, i mam jeszcze ciśnieniowy ekspres do kawy Saeco, Via Veneto, ze dwa lata nie był używany, teraz przy próbie użycia nic nie leciało :/ Jeśli ktoś się na tym zna i jest chętny...
Ktoś chętny?
Gibutkowa pisze:
Gdybyście miały cokolwiek na oku na tydzień
ossett pisze:Ależ to jest sprawa dla prokuratora. Te kocięta będą uśpione bezprawnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 84 gości