Wiejskie-Ebiś chce żyć- Rozmnażalnia-foty w wątku pomocowym

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 11:54 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

Avian pisze:Ta ze światełkiem musi mieć gładką powierzchnię również kolorystycznie, więc gazeta odpada - zwykła biała kartka papieru wystarczy.

Odpowiadając na pytanie - nie, nikt Twoją myszką od komputera nie może ruszać, nie bój sie, to nie jest żaden atak hakerski ;)

Gazety codzienne zwykle są czarno-białe, a faktura papieru jest odpowiednia, sprawdzają się, jak ojciec mi marudzi, zawsze karzę mu sprawdzić na takiej i wszytko jest oki :lol: Ale oczywiście kartka papieru wystarczy, byle to nie był gładki, kredowy papier :ok:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Wto maja 25, 2010 16:48 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

witaj milo Kociamko :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto maja 25, 2010 18:48 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

Iwonko, wal do wójta z wnioskiem o zapomogę dla powodzian. Dają 6 tysięcy na dom. Jeśli Ci odmówi, bierz zdjęcia, które robiłaś i zasuwaj do jakiegoś najbliższego posła z płaczem, że wójt świnia.
Trzba powalczyć o to, co Ci się należy :ok:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto maja 25, 2010 19:21 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

Bungo ma racje oczywiscie :mrgreen:
kociamko- ciesze sie że ciepelko jest i slonce - :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto maja 25, 2010 20:59 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

Dzień doberek :) dobrze ze juz PO u was
u nas pozamykali pełno ulic bo wody podziemne wybijają, dziury sie robią, asfalt zapada...
kanałami burzowymi wszystko wywala....ajk sie cały swiat asfaltuje to tak potem jest :(
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Wto maja 25, 2010 20:59 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

Bungo pisze:Iwonko, wal do wójta z wnioskiem o zapomogę dla powodzian. Dają 6 tysięcy na dom. Jeśli Ci odmówi, bierz zdjęcia, które robiłaś i zasuwaj do jakiegoś najbliższego posła z płaczem, że wójt świnia.

A wiesz pójdę
może się coś należy?
Wiem że powinni dostać Ci którzy stracili wszystko bo tych Ludzi to mi najbardziej żal
no ale może cokolwiek ?
zdjęcia mam ,jeszcze chcę zrobić teraz bo gdy wody nie ma to grzyb wylazł okropny
Wójt to fakt trochę wiśnia
wiecie jakby było śmieszniej to u nas we wsi zaczeli budowac fontanne 8O
jakiś niesmaczny żart
i to pod samymi oknami urzędu gminy
mam nadzieję że to nie z funduszy dla powodzian

znając zycie to znajomkowie którym nic nie zalało dostaną pomoc a Ci którzy w jakikolwiek sposób ucierpieli figaro z makiem
Tam gdzie osuwa się góra Chełm
nie było pomocy,to my ludzie ze wsi pomagaliśmy
ja nie wiem jak można tak zostawić Ludzi bez pomocy
Pójdę jutro do Urzędu a co
może chociaz na jakieś farby cos dają
chociaż z raty podatku to nie zwolnili
a mogli w takiej sytuacji :roll:

Ciepło mam kochani
aż cięzko do wsi dopę ruszyć
i gdyby nie Kociaste to bym nie ruszyła
ale zanabyłam leki dla zasmarkańców i trza podzielić
i nakarmić mordule

Dzisiaj się urobiłam jak nie wiem w tej stodole
ale może jutro troszkę odsapnę

Dzisiaj dostałam rabat na żwirek
Pan z Zoologicznego jest super Gość
zaniosłam troszkę ulotek
dla Ebisia dał smakołyki
dla Kubinia myszkę na sznureczku

a jakie wykłady robi wieśniakom 8O
normalnie robi rozpiskę co jest potrzebna dla małego pieska dla kociaka
Była Pani w sklepie która znalazła maleńkiego Kotka
matko ale wyszła obładowana
karma RC
legowisko
kuweta
transporterek
miseczki i zabawki
żwirek
szczotka
drapak
i jeszcze zabrała mój nr telefonu bo pierwszy raz ma Kotka i jesli będzie chciała cos sie dowiedzieć to zadzwoni :D
Jestem ogromnie zadowolona
myślę że razem z Panem z zoologicznego zrobimy dobrą robotę w edukowaniu
On taka sama gaduła jak ja :oops:
ale dobrze prawi Chłopina
a jak zaopatrzył sklep 8O
łomatko ile towaru i taki jak w miastach
no i mówi że kitiket i wchiskas to badziewie :lol:
no ale też rozumie że sa ludzie których nie stać i wiadomo że czasem lepiej to niz pusta miseczka

Lecę Kochani
latara do kapsy i w drogę

Jutro się odezwę
Kocham Was mocno
Wasza Iwa niedobrota

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto maja 25, 2010 21:02 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

8O
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto maja 25, 2010 21:32 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

8O 8O :mrgreen:
trzymaj sie Kociamko ! masz sojusznika !
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Wto maja 25, 2010 21:37 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

Iwa normalnie szok 8O
ale fajnie miec takiego pana z zoologicznego,ktory jeszcze madrze gada :ok:
a do wojta idz,jak nie to my pojdziemy a ja zalatwie tv
mam juz wprawe z bankiem haha
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Wto maja 25, 2010 21:46 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

Bungo pisze:Iwonko, wal do wójta z wnioskiem o zapomogę dla powodzian. Dają 6 tysięcy na dom. Jeśli Ci odmówi, bierz zdjęcia, które robiłaś i zasuwaj do jakiegoś najbliższego posła z płaczem, że wójt świnia.

A jak poseł będzie się migać to mi daj znać :wink:

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Śro maja 26, 2010 8:40 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

Bry :) W razie co to prasą też postrasz

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro maja 26, 2010 9:13 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro maja 26, 2010 9:50 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

To dobrze, że masz sojusznika w Panu z zoologa.
Trzymajcie się kochani i z dokumentacja po należną zapomogę. To sa pienądze z budżetu z naszych podatków a nie z kieszeni wójta :evil:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro maja 26, 2010 14:05 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

i wy juz natrzaskaliscie tyle stron?! 8O

Jakas fota kociastych bedzie? Chociaz jedna.... :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro maja 26, 2010 19:01 Re: Biedne Wiejskie Koty-Ebiś tak bardzo chce żyć-woda opada

dzien dobry Kociamko :1luvu:
mam nadzieje,ze u Ciebie i futerek wszystko jest ok

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]