Poker71 pisze:Mi wystarczyło za wszystkie czasy jak były trzy. Miałam wrażenie że nic innego nie robię tylko kuwety sprzątam, a zużycie żwirku było na miarę małej hurtowni....
Miałam 28kg żwirku i zużyłam to w miesiąc...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Poker71 pisze:Mi wystarczyło za wszystkie czasy jak były trzy. Miałam wrażenie że nic innego nie robię tylko kuwety sprzątam, a zużycie żwirku było na miarę małej hurtowni....
seja pisze:Kupiłam im nową kuwetkę , niższą żeby Gaga mogła wejść...
I żadna z nich nie wie co z nią robić... Hoga chodzi lać pod szafki kuchenne , a Gaga za nią...
Wczoraj wpadła właścicielka mieszkania...zdążyłam kociaki schować do łazienki... nic nie pisnęły całe szczęście...
Nalot jeszcze pewnie będzie... dobrze , że posprzątałam...
mirka_t pisze:Seja jeśli koniecznie kociąta mają biegać po całym mieszkaniu to musisz je wysadzać do kuwety jak najczęściej. Najlepiej wysadzać gdy się obudzą i tak długo aż się załatwią. Dobrze jest jeszcze po wsadzeniu do kuwety przebierać ich łapkami w żwirku.
Marea pisze:seja pisze:Kupiłam im nową kuwetkę , niższą żeby Gaga mogła wejść...
I żadna z nich nie wie co z nią robić... Hoga chodzi lać pod szafki kuchenne , a Gaga za nią...
Wczoraj wpadła właścicielka mieszkania...zdążyłam kociaki schować do łazienki... nic nie pisnęły całe szczęście...
Nalot jeszcze pewnie będzie... dobrze , że posprzątałam...
No one ledwo co chodzić się nauczyły
a Ty już wymagasz pełnego kuwetkowania...naumieją się, trzeba cierpliwości...
seja pisze:I mnie taką przyćpaną patomorfologią wrzuciła
Nie było jakiegoś lepszego zdjęcia
Marea pisze::roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 50 gości