KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 11, 2010 7:49 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Poker71 pisze:Mi wystarczyło za wszystkie czasy jak były trzy. Miałam wrażenie że nic innego nie robię tylko kuwety sprzątam, a zużycie żwirku było na miarę małej hurtowni....

Miałam 28kg żwirku i zużyłam to w miesiąc...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Sob cze 12, 2010 8:09 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Kupiłam im nową kuwetkę , niższą żeby Gaga mogła wejść...

I żadna z nich nie wie co z nią robić... Hoga chodzi lać pod szafki kuchenne , a Gaga za nią...

Wczoraj wpadła właścicielka mieszkania...zdążyłam kociaki schować do łazienki... nic nie pisnęły całe szczęście...
Nalot jeszcze pewnie będzie... dobrze , że posprzątałam...

seja

Post » Sob cze 12, 2010 8:25 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Seja jeśli koniecznie kociąta mają biegać po całym mieszkaniu to musisz je wysadzać do kuwety jak najczęściej. Najlepiej wysadzać gdy się obudzą i tak długo aż się załatwią. Dobrze jest jeszcze po wsadzeniu do kuwety przebierać ich łapkami w żwirku.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob cze 12, 2010 8:32 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

seja pisze:Kupiłam im nową kuwetkę , niższą żeby Gaga mogła wejść...

I żadna z nich nie wie co z nią robić... Hoga chodzi lać pod szafki kuchenne , a Gaga za nią...

Wczoraj wpadła właścicielka mieszkania...zdążyłam kociaki schować do łazienki... nic nie pisnęły całe szczęście...

:roll: No one ledwo co chodzić się nauczyły :lol: a Ty już wymagasz pełnego kuwetkowania...naumieją się, trzeba cierpliwości...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob cze 12, 2010 8:57 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

mirka_t pisze:Seja jeśli koniecznie kociąta mają biegać po całym mieszkaniu to musisz je wysadzać do kuwety jak najczęściej. Najlepiej wysadzać gdy się obudzą i tak długo aż się załatwią. Dobrze jest jeszcze po wsadzeniu do kuwety przebierać ich łapkami w żwirku.

:D a myślisz , że jak ja robię :D

Gaga jest wyjątkowa...stałam nad nią chyba z 15minut w kuwecie, grzebałam w piasku...a ona myk z kuwety i biegnie pod szafkę, to ją ją cap i znowu do kuwety... i tak w kółko...aż wreszcie!
Ale w nocy kiedy ja śpię, a one przyjdą mnie obudzić, to już budzą mnie po kuwetce pod szafką...w ciągu dnia gagatki upilnuję, bo one mają swój plan dnia i już go znam.

seja

Post » Sob cze 12, 2010 8:59 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Marea pisze:
seja pisze:Kupiłam im nową kuwetkę , niższą żeby Gaga mogła wejść...

:roll: No one ledwo co chodzić się nauczyły :lol: a Ty już wymagasz pełnego kuwetkowania...naumieją się, trzeba cierpliwości...

Zmieniłam im kuwetę... Hoga się gramoliła do tej krytej aż miło było popatrzeć, taki żuczek :D
Ale nówka kuweta już nie taka fajna i ona się wstydzi...?? i łazi lać pod szafkę, a szybka jest i cicha i muszę mieć oczy dookoła głowy... tylko Gaguś obwieszcza , że wstała...Hoga najpierw załatwi swoje... a potem się drze o jedzenie...

seja

Post » Sob cze 12, 2010 9:14 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

To może je zamykaj na noc, jak wychodzisz... łazienka, klatka? coby nie rozłaziły się po mieszkaniu całym i nie robiły gdzie popadnie?!
Obrazek

Marea

Post » Sob cze 12, 2010 9:17 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Ja mam w razie co tą klatkę co była u ciebie, do Fuksa nie używam, mogę ci ją pożyczyć.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob cze 12, 2010 11:12 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Przyłapałam Hogę w krytej , którą wyniosłam do łazienki...widać nowa kuweta jej nie odpowiada, woli starą...
Gaguś prędzej czy później kiedyś się musi nauczyć...

Klatkę mam, ale jakoś tak... wydaje mi się to ostatecznością...

seja

Post » Sob cze 12, 2010 17:31 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Obrazek Obrazek

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Post » Sob cze 12, 2010 17:41 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

I mnie taką przyćpaną patomorfologią wrzuciła :D
Nie było jakiegoś lepszego zdjęcia :D

seja

Post » Sob cze 12, 2010 17:42 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

seja pisze:I mnie taką przyćpaną patomorfologią wrzuciła :D
Nie było jakiegoś lepszego zdjęcia :D

NIE :lol: wszytskie wyszły rozmazane, tzn Gaga rozmazana, na Tobie ostrość się skupiła :lol:
Ostatnio edytowano Sob cze 12, 2010 17:43 przez Marea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Marea

Post » Sob cze 12, 2010 17:43 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

:D bo ja rutinoscorbin biorę ;P

seja

Post » Sob cze 12, 2010 17:44 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

:roll:
Obrazek

Marea

Post » Sob cze 12, 2010 17:46 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Marea pisze::roll:

Czymś się muszę ładować ;) ilość suplemetów które zażywam... rety, rany julek...ale inaczej już bym całkiem padła...

seja

[poprzednia][następna]