Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 05, 2010 21:01 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Sebriel...masz rację...ale wobec nowych plotkarskich nowinek wstrzymam sie z informacja,a jestem na bierząco...
moge tylko powiedziec ,ze kot Gosiary ma robaczyce..i jak to napisałam ma, a nie miał... :evil: nie wiem Gosiu, czy mam aktualne wiesci...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob cze 05, 2010 23:24 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

BOZENAZWISNIEWA pisze:Sebriel...masz rację...ale wobec nowych plotkarskich nowinek wstrzymam sie z informacja,a jestem na bierząco...
moge tylko powiedziec ,ze kot Gosiary ma robaczyce..i jak to napisałam ma, a nie miał... :evil: nie wiem Gosiu, czy mam aktualne wiesci...

a był przebadany jeżeli mogę zapytać? na jakiej podstawie stwierdzacie, że nie miał?

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Sob cze 05, 2010 23:26 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

CoToMa pisze:
Doria77 pisze:Nie wiem na co umarły?trzeba zapytać Ika6... :roll:
Z tego co wiem tam nie było pp...

No tak, od 13 lat nie było...

gdy to było pp, żaden kociak by nie przeżył;(

cangu

Post » Sob cze 05, 2010 23:28 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

cangu pisze:
CoToMa pisze:
Doria77 pisze:Nie wiem na co umarły?trzeba zapytać Ika6... :roll:
Z tego co wiem tam nie było pp...

No tak, od 13 lat nie było...

gdy to było pp, żaden kociak by nie przeżył;(

Nieprawda

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob cze 05, 2010 23:30 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Bardzo małe prawdobieństwo, dorosłe koty, nawet szczepione by chorawały. PP nie da się nie zauważyć

cangu

Post » Sob cze 05, 2010 23:32 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

cangu pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Sebriel...masz rację...ale wobec nowych plotkarskich nowinek wstrzymam sie z informacja,a jestem na bierząco...

a był przebadany jeżeli mogę zapytać? na jakiej podstawie stwierdzacie, że nie miał?

napisałam ,ze "nie miał',tylko "ma', co znaczy,ze zyje,a nie biega z aniołkami jak tu zdążyły juz go pochowac...Kiedy to pisałam kotek zył,wiec zgłupiałam jak te newsy przeczytałam, bo akurat z Krysią gadałam..i pytałam o maleńtasy....

a i pp nie ma....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob cze 05, 2010 23:35 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

cangu pisze:Bardzo małe prawdobieństwo, dorosłe koty, nawet szczepione by chorawały. PP nie da się nie zauważyć

Sorry, że się powtarzam - nieprawda. To zależy od przebiegu choroby, zjadliwości wirusa.

Jana

Post » Sob cze 05, 2010 23:40 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Jana pisze:
cangu pisze:Bardzo małe prawdobieństwo, dorosłe koty, nawet szczepione by chorawały. PP nie da się nie zauważyć

Sorry, że się powtarzam - nieprawda. To zależy od przebiegu choroby, zjadliwości wirusa.

zapytaj malgos z dogo, całe stado jej padło w przeciągu tygodnia;( żaden kociak nie przeżył mimo bardzo intensywnego
leczenia. Kociaki przeżywają sporadycznie.... prawdopodobieństwo bliskie zera. Żadko się zdarza również tzw. łagodny pp, nie miałam okazji się spotkać;(
Zresztą żadnego pp kociaki by nie przeżyły bez diagnozy, leczenia, kroplówek itd. A tam diagnozy nie było, oczywiście jak dobrze doczytałam.
Nie ma szans :|

cangu

Post » Nie cze 06, 2010 0:04 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Kontynuacja tego wątku chyba nie ma sensu. IKA 6 nie starała się udzielić odpowiedzi na wiele pytań i zapewne już ich nie udzieli. Kto chciał to wyrobił sobie o niej zdanie lub będzie miał okazję to zrobić po przeczytaniu całego wątku. Spekulowanie, co dzieje się w domu IKA 6 i bazowanie na plotkach nie jest dobrym posunięciem. W moim odczuciu to już dziecinada.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Nie cze 06, 2010 0:54 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Według mnie wątek powinien być kontynuowany, jeszcze mam nadzieję na wyjaśnienie przynajmniej niektórych kwestii.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Nie cze 06, 2010 0:58 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

cangu pisze:
Jana pisze:

zapytaj malgos z dogo, całe stado jej padło w przeciągu tygodnia;( żaden kociak nie przeżył mimo bardzo intensywnego
leczenia. Kociaki przeżywają sporadycznie.... prawdopodobieństwo bliskie zera. Żadko się zdarza również tzw. łagodny pp, nie miałam okazji się spotkać;(
Zresztą żadnego pp kociaki by nie przeżyły bez diagnozy, leczenia, kroplówek itd. A tam diagnozy nie było, oczywiście jak dobrze doczytałam.
Nie ma szans :|

Ostatni raz to napiszę - mylisz się.
Przykłady bardzo różnego przebiegu pp były opisywane również na forum.

Jana

Post » Nie cze 06, 2010 5:20 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

p.Staś[*] :cry: do końca walczyła vet,która przyjechała na wizytę domową...Nie chcę więcej o tym pisać... :(
Gosiara

Post » Nie cze 06, 2010 5:47 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

[*] śpij spokojnie koteczku!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie cze 06, 2010 9:01 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Gosiara powiem Ci że ten 3 miesięczny kociak miał większe szanse przeżycia na tym strychu,gdybyś go dokarmiała niż u Ika6 w domu pełen chorób i zarazków!

Doria77

Od: Pt maja 28, 2010 17:05

Post » Nie cze 06, 2010 9:04 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Gosiara pisze:p.Staś[*] :cry: do końca walczyła vet,która przyjechała na wizytę domową...Nie chcę więcej o tym pisać... :(

wiem Gosiu, wielka szkoda... :(

DORIA77 teraz rozumiem -bedziesz ratowała kocieta ,zeby do IKA6 nie trafiły i sama sie nimi troskliwie zajmiesz....NIE MAMY wpływu na wszystko...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]