Ale już na poważnie, to wygląda Bezunia o niebo lepiej niż na poczatku.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Legnica pisze::lol: bardzo jej sie ten kubrak nie podoba.Wskakuje mi na kolana,opiera przednie łapki prawie na samej szyi i patrzy mi prosto w oczy,pysiek ma nos w nos z moją twarza.Ale jak ona patrzy!przeżywam prawdziwe chwile grozy-przywali mi łapą w twarz czy nie przywali?
Legnica pisze:To są resztki kubraczka po wyczynach Lakshmi.Tu i ówdzie sitko z niego zrobiła.Ale jeszcze ochroni Bezy szwy.
Legnica pisze:Ponad tydzień,zabieg miała w poprzedni wtorek,więc w kolejny będzie dopiero 1 tydzień.
Marzenia11 jeśli koszt tej latarki jest taki jak podaną na stranie z linka,to warto.
Można sie zdziwić tym co się ma w domu
Legnica pisze:Marudka pisze:Legnica pisze:To są resztki kubraczka po wyczynach Lakshmi.Tu i ówdzie sitko z niego zrobiła.Ale jeszcze ochroni Bezy szwy.
Wydawało mi się, że skądś ten kubrak znam i nawet miałam pytać, czy u was w Legnicy tylko takie kubraki w kropki w obiegu. Beza w kubraku to jeszcze z tydzień pochodzi?
Marudka w Legnicy oprócz kaftanów w groszki,są jedynie kaftany moronie wiem jak bardzo musiałabym nie lubić kotki żeby ją w moro ubrać
Legnica pisze:Też patrzy Ci prosto w oczka,a w jej oczętach widać wściekłe pioruny z powodu ubranka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości