Dzień dobry
Marzenia11 pisze:No i Titti nie ma domku.... jestem tak wkurwiona, że naprawdę nie pasuję do waszego wątku...
Nie... opowiadaj głupot

Też się wkurzyłam, głupi babsztyl i już
Znajdziemy jeszcze lepszy dom
ewar pisze:OKI, Tacia chyba przytyła,nie sądzisz? Cudna jak zawsze, ale mnie się wszystkie podobają.Największą sympatią darzę Szelmę,nie wiem dlaczego.Adelka pięknieje w oczach,pomijam już to,że dostaje dobre jedzenie,ale najważniejsza jest psychika.Zawsze to podkreślam.
Myślisz, że Tacia przytyła? Ja patrzę codziennie, może tego nie widzę - dziś ją zważę
Adelka ma jeszcze dużo do nadrobienia, wczoraj się dała wymiziać, więc ją sobie z bliska obejrzałam - sierść ma ciągle paskudną, choć na zdjęciach tego nie widać

Ale gnaty już tak nie sterczą, tu jest zdecydowana poprawa
A psychika? Zdecydowanie też dużo lepiej - wczoraj ją złapałam na próbach mieszania na patelni
Chociaż i tak najbardziej ją fascynuje zmywarka - chyba jej kiedyś zrobię frajdę i będę pakować i rozpakowywać przez pół dnia
kalair pisze:Cześć kochani, u nas deszczowo, zimno..
Cześć, u nas dziś wyjątkowo przyjemnie się zrobiło. Mam nadzieję, że tak zostanie i rozciągnie się na cały kraj
Tiaaa

Ona jest śpiąca łagodność, bo jak nie śpi to różnie z tym bywa
Ostatnio zdecydowanie częściej i więcej się bawi - i to już niekoniecznie na leżąco, tylko normalnie gania za piłeczką.
Ataki jej się zdarzają rzadko. Właśnie teraz, jak Szelma się parę dni gorzej czuła, to ewidentnie próbowała wywalczyć jakieś swoje "lepsze miejsce". Atakuje też, po wszelkich zabiegach, za którymi nie przepada (typu obcinanie pazurków, przemywanie oczu, większe szczotkowanie) - pozwala przy sobie zrobić wszystko, ale jak już się uwolni ode mnie, to następuje dziki atak na najbliższego kota

Na szczęście nie są to jakieś groźne i mocno agresywne ataki - raczej takie na zasadzie
"zejść mi z drogi, bo wściekła jestem"
Mała Dzikuska pisze:Trenuję, ćwiczę, uczę się... Cierpliwości

- Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=109668&start=0][img]http://img215.imageshack.us/img215/2831/29837053.jpg[/img][/url]
Ćwicz, ćwicz do woli - przepraszam, że sobie nie podepnę, ale nie chcę mieć zbyt dużo banerków w podpisie, bo te ważne giną
Poza tym, ciutkę za pstro, jak dla mnie