Morfinka - zaopiekowana

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 01, 2010 20:01 Re: Morfinka - zaopiekowana

:roll: przepraszam jeśli się uniosłam :oops:
Ja bym w nocy o pół nocy ściągała lekarza by oglądnął jej tą szczękę. Byle tylko nie cierpiała ani chwili dłużej. Trudno mi sobie wyobrazić że tyle wysiedziała się w schronie z takim złamaniem.
Ja doglądam swoje futrzaki i znam każdy centymetr ich ciałka. Jadę do pracy patrze na sąsiadów zwierzaki i modle się by nic na drodze nie leżało :roll: ehh.

Więc czekamy na wieści :wink:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Pon mar 01, 2010 20:04 Re: Morfinka - zaopiekowana

będziemy w weekend schronisku i spróbujemy się czegoś dowiedzieć na temat Morfinki :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon mar 01, 2010 22:37 Re: Morfinka - zaopiekowana

rene010 pojawiłaś się w tym wątku i zaoferowałaś opiekę Morfince w momencie gdy już została zabrana przez Panią Dyrektor do lecznicy zewnętrznej i jest od tamtej pory pod jej osobistą opieką. Więc takie teksty:
Ludzie tu chcą dać mu lepsze życie bez bólu, wyciągnąć z tych krat, dać dom a tu robi sie wszystko by to umęczone zwierze czekało i nadal cierpiało.
nie są odpowiednie bo nie są zgodne z prawdą. Ja ufam, że kotka ma teraz dobrą opiekę i jej los się teraz odmieni.

Dziewczyny z fundacji Kotylion robią dużo dobrej roboty dla kociastych właśnie we współpracy ze schroniskiem i podjudzanie do jakiegoś konfliktu między nimi niczemu dobremu nie posłuży, a na pewno nie posłuży kotom -a chyba o ich dobro nam wszystkim chodzi ? A właśnie współpraca Kotyliona ze schroniskiem daje możliwość pomocy wielu kotom potrzebującym.

kotekŁatek

Od: Sob cze 09, 2007 19:10

Post » Wto mar 02, 2010 15:03 Re: Morfinka - zaopiekowana

Koteklatek - Ty rowniez niepotrzebnie napadasz na rene - dziewczyna chciala pomoc! Nie mamy pojecia co sie tam dzieje miedzy fundacja a schroniskiem.
Wiem tylko, ze wynika z tego, ze podajecie mylne informacje - Teraz utrzymujecie, ze Morfinka czeka krotcej na operacje niz rok - ale jejszcze nie tak dawno wstep na watku byl zupelnie inny - otwarcie i zdecydowanie ktos opowiadal o tym, ze zostala przeoczona i to przez rok. PROSZE SIE WIEC NIE DZIWIC, ze taka jest reakcja forumowiczow - troche to wyglada - nie ujmujac nikomu i nie pomniejszajc niczyich zaslug - na maly rozgardiasz, w wyniku ktorego cierpi jednak MORFINKA. Ja rowniez przekazalam na nia pieniadze i podobnie jak Rene bardzo zainteresowana jestm losem tej koteczki. Bede bardzo wdzieczna za udzielenie wyczerpujacych informacji.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto mar 02, 2010 15:44 Re: Morfinka - zaopiekowana

Cindy, myślę że KotekŁatek nie miał zamiaru naskakiwać na rene010, czasem źle odbierane jest słowo pisane.
Informacja o tym, że kotka od roku przebywa w schronisku była spisana z karty przyjęć i albo na niej było źle wpisane, albo osoba spisująca źle to odczytała. I kilka stron wcześniej przyznaliśmy - że to nasza pomyłka - i przeprosiliśmy. Jednakże uważam, że kotka nie miała prawa czekać nawet tych kilku miesięcy na tę operację - i tu chyba się zgodzimy? Czy to różnica jak długo się cierpi? Tu na pewno zbyt długo prawda?
W każdym razie jak już wyjaśnione wszystko zostało z Panią Dyrektor, to właśnie Ona wzięła pod swoje skrzydła Morfinkę i to Ona się nią teraz zajmuje, więc my nie mamy na bieżąco informacji o kotce, jedyne co możemy to zapytać w weekend Pani Dyrektor jak się kotka miewa.
Pozdrawiam.
Obrazek

magdaradek

Post » Wto mar 02, 2010 15:50 Re: Morfinka - zaopiekowana

A czy kotka miała już zabieg? chyba mogą powiedzieć gdzie przebywa?

Nie powinno sie z tego robić tajemnicy, to troche nie teges wobec osób które przejeły się jej losem, zasługujemy na jakieś informacje o kotce :oops:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto mar 02, 2010 15:53 Re: Morfinka - zaopiekowana

ale my niczego w tajemnicy nie trzymamy. Kwestia tego, czy Dyrekcja schroniska udzieli nam tych informacji, myślę że tak, ale tak jak piszę - jesteśmy w schronisku tylko w weekendy, więc prosimy o cierpliwość.
Obrazek

magdaradek

Post » Wto mar 02, 2010 15:58 Re: Morfinka - zaopiekowana

magdaradek pisze:ale my niczego w tajemnicy nie trzymamy. Kwestia tego, czy Dyrekcja schroniska udzieli nam tych informacji, myślę że tak, ale tak jak piszę - jesteśmy w schronisku tylko w weekendy, więc prosimy o cierpliwość.

mogę powtórzyć to co napisała magdaradek
Proszę, nie szukajcie afer tam, gdzie ich nie ma.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto mar 02, 2010 16:18 Re: Morfinka - zaopiekowana

myślę, też, że każdy może zadzwonić
do schroniska i zapytać o kotkę- wtedy będzie bezpośrednia informacja
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto mar 02, 2010 18:16 Re: Morfinka - zaopiekowana

ruru pisze:myślę, też, że każdy może zadzwonić
do schroniska i zapytać o kotkę- wtedy będzie bezpośrednia informacja

że też na to nie wpadlam, ruru! To w sumie najprostszy sposób :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto mar 02, 2010 19:40 Re: Morfinka - zaopiekowana

zgadzam się z Cindy - dziękuje ( wszystko za długo trwało)

:roll: Czekamy na informacje.... :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Wto mar 02, 2010 20:36 Re: Morfinka - zaopiekowana

Magdaradek wzglednie ruru - czy bylybyscie uprzejmie podac mi bezposredni nr tel. do pani dyrektor ? Z gory bardzo dziekuje

Cindy

Post » Wto mar 02, 2010 21:12 Re: Morfinka - zaopiekowana

bbezpośredniego do Pani Dyrektor to nie mamy :(
mamy tylko ogólny do schroniska, ale ten znajduje się na stronie internetowej...
Obrazek

magdaradek

Post » Wto mar 02, 2010 21:34 Re: Morfinka - zaopiekowana

To chodzi o Schronisko w Lodzi? Jest to tylko jedno czy jest moze wiecej w Lodzi?

Cindy

Post » Wto mar 02, 2010 21:36 Re: Morfinka - zaopiekowana

proszę to link do strony, u góry po prawo jest kontakt
Pani Dyrektor nazywa się Bogumiła Skowrońska-Werecka

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]