Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marea pisze::ryk: dobrze mu przygadałaś
seja pisze:W razie czego ja ją wezmę na DT.
32m2 są i 2 koty ...
TŻ już mi powiedział, że wtedy pakuje się i jedzie do mamusi i już nigdy nie wróci... na co usłyszał "A jedź!!!Będzie więcej miejsca na koty"szantażysta
kinga-kinia pisze:Jak u mnie dojdzie do zdrowia to wiadomo będe jej szukała DS jedna osoba ze śląska tu oferowała że kicię weźmie ale nie wiem czy na DS czy DT ? Nie ukrywam ze wolała bym domek gdzieś bliżej by małej taką podróżą nie męczyć ale zobaczymy wszystko się okaże za jakiś czas..
mpacz78 pisze:Byłam dziś w lecznicy kupić odrobaczenie dla trzeciego Trocinka i przy okazji odwiedziłam Fuksię:
Dzisiejsze zdjecia kici:
Fajna jest taka bobtailka, bez tego ogonka, bardzo ciekawska, apetyt dopisuje, mizianki lubi, nabrała już ciałka, zdrowotnie niźle, najważniejsze że ona ma chec do życia, ale koło cewki moczowej wciąż się paprze, stan zapalny, trochę ropnej wydzieliny, dostaje zastrzyki antybiotyk, musi się to wszystko tam wyleczyć.
maggic pisze:kinga-kinia pisze:Jak u mnie dojdzie do zdrowia to wiadomo będe jej szukała DS jedna osoba ze śląska tu oferowała że kicię weźmie ale nie wiem czy na DS czy DT ? Nie ukrywam ze wolała bym domek gdzieś bliżej by małej taką podróżą nie męczyć ale zobaczymy wszystko się okaże za jakiś czas..
BYĆ MOŻE, podkreślam: BYĆ MOŻE będziemy jechali na Śląsk w lutym. Jeśli Fuksia będzie wówczas zdolna do podróży, i Śląsk będzie nadal chętny, możemy ją przewieźć.
Jeździmy w kierunku Gliwice/ Cieszyn.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, puszatek i 73 gości