Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
atla pisze:to taka Łódź ratunkowa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ja z troszkę innej beczki!
Dziewczyny poradźcie! Lidka ma zakrapiane Optimune do obu oczek. ale prawe od początku było w gorszym stanie. teraz jest naprawdę brzydkie (ale nie jestem obiektywna, bo Lidka to pierwszy kot po kk, z którym mam styczność, więc nie mam porównania). jest baaaardzo czerwone i takie dość mocno zamglone (w porównaniu z tym co było). trzecia powieka wysunięta i czerwona. nie wiem czy dzwonić do Ani CC (dzwoniłam w środę - powiedziała, że zaczerwienione może być po Opitmune, ale nie przerywać - posłusznie kropię dalej, bo lewe wygląda jakby lepiej). wizytę mam na poniedziałek, ale zastanawiam się czy nie jechać dzisiaj, bo mnie to martwi. poradźcie, może było podobnie ze Szpilką?
![]()
![]()
![]()
atla pisze:Duszku! pędziłyśmy na złamanie karku, ale zdążyłyśmy. Ania CC powiedziała, że te objawy świadczą o tym, że Optimune działa jak należy. dała tylko pastylki przeciwbólowe dla Lidki, żeby lepiej znosiła efekty. tak czy inaczej uspokoiłyśmy się i działamy dalej.![]()
![]()
teraz tylko Bella mnie martwi. taka wesoła wracałam do domu, a tu takie wieści...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 77 gości