Maja, 100 x dzięki za zaopiekowanie się Kleo, nie ma szczęścia do adopcji, w ty tygodniu powinna sie w gazecie pokazać i mam nadzieję, że w końcu dobrze trafi, na szczęście ona jest bezstresowa.
A teraz tadam: http://allegro.pl/item718476987_esencja_kociej_elegancji_burasiatka_afn.html
Barnuszki będą dziś wrzucone, a ja robię ogłoszenie dla kotów bialo-czarnych. Im więcej ogłoszeń, tym więcej szans na to, że je zauważą.
Czy jest ktoś z okolic Kocimskiej, kto mógłby wesprzeć Grację i Agnieszkę w socjalizowaniu i opieraniu maluchów?
I przypominam, że wakacje się kończą i trzeba będzie na serio odciążyć MJS z wielopolowaniem. Sądzę, że optymalnie by było stworzyć listę z podziałem na dni tygodnia. W ten sposób każdy da coś od siebie, a koty będą zadowolone i przestaną dziczeć, odkąd MJS i Miszelina starannie socjalizowały to nam się Bercik otworzył i BAsia i Oczko, jak zawiedziemy, to zrobią krok wstecz.
Myślę, że warto zrobić dwie grupy dyżurujących Wielopole i Kocimska. Ja mam bliżej na wielopole, więc się wpisuję, że raz/dwa w tygodniu mogę być tam po godzinie i opierać, głaskać.
Kto, gdzie i kiedy może ?
Nie mamy dużo czasu, a Kocimska nie ma w ogóle.