Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andzelika1952 pisze:Gremlinek dzisiaj miał pobieraną krew na badanie w kierunku choroby tarczycy. Zobaczymy , czy to tarczyca czy jednak jaskra. Oczka nieco się zmniejszyły ale żebyście widziały ile ma zakrapianych kropli , maści , przemywań. Rzeczywiście jest dzielny i taki przytulaśny ,że serce pęka patrząc na niego . Dzisiaj widać ,że oczka nie sprawiają mu bólu, ale przedtem na ulicy kiedy popłakiwał przy płocie .....
Bazyliszkowa pisze:Informacje DT o małym burasku z tego wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4848245#4848245piccolo pisze:Wczorajsza wizyta :
pani doktor stwierdziła że oczko to pozostałośc po kk. Kotek tym oczkiem nie widzi i widzieć nie będzie. Ciśnienie jest na granicy normy 25 (norma 10-25). Zbiera się płyn i stąd takie powiększenie. Celem teraz jest niedopuszczenie do dalszego powiększania się oka. Jeśli to się uda to sukces. Oko nie ma szans na zmniejszenie - w najlepszym wypadku pozostanie takie jakie jest teraz ale że kotek urośnie to i dysproporcja się wyrówna. Gdyby oko dalej się powiększało trzeba będzie usuwać.![]()
Zapisane kropelki : Trusopt, Difadol, Floxal. Zakrapiamy 2x dziennie.
Drugie lewe oczko na szczeście ok, jest w nim lekki zezik ale to koteczkow podobno nie przeszkadza.
(...)
Czeka nas więc jeszcze wyprawa do "internisty".
Koszty jak narazie :
wizyta u pani dr. Buczek - 70 zł
krople - 87,80 złpiccolo pisze:Termin wizyty kontrolnej za 2 tygodnie.
DT potrzebuje wsparcia finansowego.
ksiezna_kluska pisze:pogubiłam się,
ale na wszystko co postanowicie jestem na tak
seja pisze:Zadzwoniłam
Środa , na 10.00 ...
Teraz ide sobie popłakać
meggi 2 pisze:Nie bylam u pani Wiesi 2 tygodnie, nie mam zadnych wiesci jak kotki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości