Moderator: Estraven
SKARBONKA ZAPRASZA!!!
SKARBONKA ZAPRASZA!!!Rudaa pisze:Tak Dragonek poszedł do nowego domku.Mam nadzieję, że to będzie dla niego najlepszy domek na świecie i że zniesie przeprowadzkę lepiej niż ja, bo ja na razie beczę za nim jak jakaś nienormalna
![]()
![]()
![]()
Mruczeńka1981 pisze:Rudaa pisze:Tak Dragonek poszedł do nowego domku.Mam nadzieję, że to będzie dla niego najlepszy domek na świecie i że zniesie przeprowadzkę lepiej niż ja, bo ja na razie beczę za nim jak jakaś nienormalna
![]()
![]()
![]()
nie ma co płakać-na żal po tymczasie lekarstwem jest następny tymczas!!
SKARBONKA ZAPRASZA!!!Rudaa pisze:Tak Dragonek poszedł do nowego domku.Mam nadzieję, że to będzie dla niego najlepszy domek na świecie i że zniesie przeprowadzkę lepiej niż ja, bo ja na razie beczę za nim jak jakaś nienormalna
![]()
![]()
![]()
mam pierwsze wieści z nowego domku, Dragon ofukał kilkunastoletniego rezydenta i nie patrząc na zajął sobie najlepsze miejsce do leżenia jessi74 pisze:Rudaa pisze:Tak Dragonek poszedł do nowego domku.Mam nadzieję, że to będzie dla niego najlepszy domek na świecie i że zniesie przeprowadzkę lepiej niż ja, bo ja na razie beczę za nim jak jakaś nienormalna
![]()
![]()
![]()
Tak się cieszę!!! też miałam łzy w oczach jak się dowiedziałammam pierwsze wieści z nowego domku, Dragon ofukał kilkunastoletniego rezydenta i nie patrząc na zajął sobie najlepsze miejsce do leżenia
chyba więc poczuł się dobrze u nich
![]()
Rudaa, możesz być spokojna, chyba już nie będą się rwali do tego żeby go nosić na rękach, po tym jak go nieśli od Ciebie do swojego domu, przekonali się chyba raz na zawsze że kot jest ciężki, i na ręce brać go nie trzebahi hi
Za kilka dni zadzwonię i podpytam o Dragona
niedługo nadrobię jessi74 pisze:Mruczeńka, normalnie przywłaszczyłaś moje kotyMiecio mówi, " a było jej drzwi otwierać?" nie zabrałaby kociaków
![]()
O zdrowie kociaków nie pytam, bo ze zdjęć widać, że mają się świetnietrzymam kciuki za super domek
SKARBONKA ZAPRASZA!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 37 gości