Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madras pisze:Pilnie poszukuję (od środy, na tydzień) dużej klatki do przechowania po zabiegu dzikiej kotki. Czy ktoś może pożyczyć?
madras pisze:madras pisze:Pilnie poszukuję (od środy, na tydzień) dużej klatki do przechowania po zabiegu dzikiej kotki. Czy ktoś może pożyczyć?
Dzięki Martce klatka już czeka, ale kota brak. Cwana panienka nie dała się złapać, szukam więc klatki-łapki. Pomóżcie, proszę. Sprawa pilna. Wiem, że schronisko wypożycza ale pewnie jutro nie pracują a czas nagli.
hej!!Jak tam zdrowie maluszków?Jeśli chciałabyś je leczyć u innego weta,to wystawimy bazarki!udało się je cudem wyrwać śmierci,więc teraz muszą żyć!!!Negri pisze:Ja mam jak coś bure - chłopiec i baba oraz czarny -chłopiec i baba.![]()
Tyle ze na zdrowie trzeba chwile poczekać
madras pisze:madras pisze:Pilnie poszukuję (od środy, na tydzień) dużej klatki do przechowania po zabiegu dzikiej kotki. Czy ktoś może pożyczyć?
Dzięki Martce klatka już czeka, ale kota brak. Cwana panienka nie dała się złapać, szukam więc klatki-łapki. Pomóżcie, proszę. Sprawa pilna. Wiem, że schronisko wypożycza ale pewnie jutro nie pracują a czas nagli.
madras pisze:Kicia_, dzięki. To ustawiam się w kolejce. Czy powinnam jeszcze zapisać się w schronisku na tą klatkę, czy dasz mi znać jak będzie wolna?
Mruczeńka1981 pisze:hej!!Jak tam zdrowie maluszków?Jeśli chciałabyś je leczyć u innego weta,to wystawimy bazarki!udało się je cudem wyrwać śmierci,więc teraz muszą żyć!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 47 gości