PIWONIA........kotka z wnyków..........MA DOM !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 24, 2009 8:41

ARNOLD pisze:Po obudzeniu pora na mala gimnastyke....czesci ciala potrzebnych do konsumpcji sniadanka Obrazek

Ale ziew :lol:

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Wto sie 25, 2009 19:27

Czy na ostatnim zdjęciu widać kawałek Maj Fejwryt Grzywki????

Piwonia taka cudna, czemu domku nie ma???? :(
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pt wrz 04, 2009 23:39 Re: PIWONIA........kotka z wnyków..........PILNIE SZUKAMY DS !!!

Witamy po dluuuugiej przerwie.Panna P juz po sterylizacji.Wyglada na to ze ona najmniej ze wszystkich przejela sie tym faktem.A mnie nasunelo sie pytanie-czy jest jakis zwiazek pomiedzy sterylizacja a szybkoscia poruszania sie kota ?Przed zabiegiem Piwonia przemieszczala sie szybko,nie powiem.Ale teraz to juz predkosci wrecz kosmiczne.Na moje uwagi,ze kota ledwie co po zabiegu ma sie oszczedzac-zadnej reakcji,nawet nie raczyla zwolnic.Mam nowe zdjecia,nawet takie lekko kompromitujace ,zrobione tuz,tuz po operacji.Wstawie niebawem,obiecuje.
ObrazekObrazek

ARNOLD

Od: Czw gru 18, 2008 12:31

Post » Sob wrz 05, 2009 9:34 Re: PIWONIA........kotka z wnyków..........PILNIE SZUKAMY DS !!!

Cześć!
Coś w tym jest, bo moja Pysia kilka godzin po operacji chciała skakać po wszystkich szafkach, a teraz lata jak torpeda :wink: A jak tam Jego Wysokość?

P.S. Czy wysłałaś do mnie przelew? Komplecik spakowany, czeka na wysłanie.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob wrz 05, 2009 9:39 Re: PIWONIA........kotka z wnyków..........PILNIE SZUKAMY DS !!!

U moich panienek było bez zmian. Tylko po zabiegu zaczeły więcej jeść :oops: a efekty tego obżarstwa są już widoczne :oops:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob wrz 05, 2009 9:45 Re: PIWONIA........kotka z wnyków..........PILNIE SZUKAMY DS !!!

O, to tak jak u mnie - Pysia przeprosiła się z puszkami i zaczęła wciągać wszystko :roll: Ale założyłam kłódkę na miskę i panna wysmuklała :)

Erin

Post » Sob wrz 05, 2009 9:49 Re: PIWONIA........kotka z wnyków..........PILNIE SZUKAMY DS !!!

Ja nie mogę wydzielać żarcia przy tylu kotach :( :wink:

Cameo

Post » Sob wrz 05, 2009 9:56 Re: PIWONIA........kotka z wnyków..........PILNIE SZUKAMY DS !!!

Cameo pisze:Ja nie mogę wydzielać żarcia przy tylu kotach :( :wink:

Oj, nie przesadzaj - ja przecież też nie mam jednego :wink:
U mnie ogólnie kociaki zaczęły więcej jeść, więc wszystkim nieco zmniejszyłam porcje.

Erin

Post » Sob wrz 05, 2009 21:18 Re: PIWONIA........kotka z wnyków..........PILNIE SZUKAMY DS !!!

Jak obiecalam tak robie.Na rozgrzewke -kilka metrow panny P.w relaksacyjnej pozie.Od razu zaznaczam,ze jej dlugosc nie jest efektem niedozwolonych i niehumanitarnych eksperymentow medycznych Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Sob wrz 05, 2009 21:24 Re: PIWONIA........kotka z wnyków..........PILNIE SZUKAMY DS !!!

Poniewaz ostatnio nie moznabylo narzekac na pogode ,bylo obrzydliwie cieplo i obrzydliwie slonecznie,koty cale dnie spedzaly na parapetach.Tak sie w tym zatracily ,ze niektorzy ...potracili glowy.A w tajemnicy powiem,ze panna P. za rozowo-czerwonym nie przepada.A jak to okazuje-innym razem. Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Sob wrz 05, 2009 21:29 Re: PIWONIA........kotka z wnyków..........PILNIE SZUKAMY DS !!!

ARNOLD pisze:Jak obiecalam tak robie.Na rozgrzewke -kilka metrow panny P.w relaksacyjnej pozie.Od razu zaznaczam,ze jej dlugosc nie jest efektem niedozwolonych i niehumanitarnych eksperymentow medycznych Obrazek

Temu kotu coś robili? 8O :lol: bo nic nie widać :lol:

Cameo

Post » Sob wrz 05, 2009 21:36 Re: PIWONIA........kotka z wnyków..........PILNIE SZUKAMY DS !!!

Pieknie ,prawda ? W koncu majac duza blizne nie moglaby sie pokazac na plazy w bikini.
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Sob wrz 05, 2009 21:45 Re: PIWONIA........kotka z wnyków..........PILNIE SZUKAMY DS !!!

Zaraz po zabiegu wygladala tak-nieco upiornie a jednoczesnie rozczulajaco.Ona sama byla bardzo zdziwiona faktem,ze cialo nie chce jej sluchac,ze lapy nie robia tego co nalezy,ze w glowie sie kreci.Mialam te nieprzyjemnosc przezywania tego co ona i wiem jaki to paskudny stan.Dobrze,ze mnie po narkozie nikt nie robil zdjec. Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Sob wrz 05, 2009 21:49 Re: PIWONIA........kotka z wnyków..........PILNIE SZUKAMY DS !!!

Spokoj nie trwal dlugo,jedynie do nastepnego ranka.Nazajutrz rekonwalescentka dokazywala jak zwykle,chociaz wzrok miala jeszcze nieco rozbiegany.Na wlasnej skorze-grubej oczywiscie jak u hipopotama-odczul to Imperatorus Grubasus . Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Sob wrz 05, 2009 21:51 Re: PIWONIA........kotka z wnyków..........PILNIE SZUKAMY DS !!!

Ale takim slicznym panienkom wybacza sie wiele rzeczy. Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

[poprzednia][następna]