znow dzis malenstwa moje slodkie wymizialam

Alinka jest taka kocia "damulka", taka delikatne, spokojna, wrazliwa. Chociaz jak ma ochote sie bawic to idzie na calosc! Wrecz kocha koraliki! Za to Alex doslownie daje brzucha! Kiedy spi slodko wyciagniety calkowicie na dlugosc i to jeszcze na grzbiecie, mozna go smialo miziac, glaskac, calowac po brzuszku i gdzie popadnie! On lezy zadowolony i mruczy

Uwielbia dawac buziaki. A jak sie dzis tulili z Alinka! Jak sie myli wzajemnie, z jaka czuloscia i troska! To byl niesamowicie slodki widok Boze! Jak oni sie kochaja! Cos wspanialego!
Mruczeta moje kochane! Ciesze sie, ze znow moglam sie z wami zobaczyc, pogadac, pomiziac sie, pobawic. Ucalowac te slodkie pysie, wyglaskac was moje kocie serduszka! Tyle radosci w kilku pozornie banalnych, zwyczajnych gestach... Kto bedzie tym szczesliwcem, ktory bedzie widzial wasze harce i psoty na codzien? Kto pokocha najbardziej na swiecie te slodka dwojke rozmruczanych, wesolych kociakow o wielkich kocich sercach potrafiacych pomiescic i dac wrecz ocean milosci?
Hop po najwspanialsze na swiecie domki! Po szczescie i bezgraniczna milosc! I oby juz nigdy, przenigdy ani na chwilke zadnemu z was zdrowka nie zabraklo!
Domki, domki, gdzie jestescie? Takie wspaniale kociaki czekaja na was! Domki hop po kotki a kotki hop po domki!