» Czw lip 02, 2009 8:34
Czesia jest od trzech dni bardzo chora, wypadł jej wcześniej poparzony odbyt, wygląda to jak hemoroidy ludzkie, a do tego leci mocz - różowawy, nie trzyma moczu. Z rozmazu nic nie wynika, USG- wszystko OK, morfologia- trochę anemii. Nie wiedzą lekarze co jej jest.
Wczoraj zabrakło skali na termometrze, miała 41,5 stopnia, dostałą kroplówkę i środki przeciwbólowe i antybiotyk, po lekach czuje się dobrze, ale jak stoi to cały czas mocz leci po łapkach.
Od trzech dni jeżdżę na kroplówki i nowe badania, nie wiem co dalej, może macie pomysły, takie przypadki ?
Biedna Czesia, już było tak fajnie i nagle bum. Jak nie ma gorączki, to gada, łasi się, prosi o czułości i mizianki, jak gorączka rośnie, to leży bezwładnie w swoim moczu.
Czy są pieluchy dla kotek?
Proszę o pomoc i wsparcie, bo leczenie chyba będzie kosztowne, a funduszy brak. Wiem , że już nas wspieraliście, ale nikt się nie spodziewał komplikacji, a u mnie żłobek ciągle się rozrasta.
Dodatkowo wczoraj przyczołgał się staruszek, wygląda jak kot w butach, wychudzony, wyłysiały, zęby przerośnięte i pojedyńcze, a kleszczy miał ze 20.