Są wieści od Pieczarki. Panny po ciachaniu wybudzone, wszystko ok. Mordeczki odkamienione, coby uśmiech porażał bielą.
Pacjentki czują się dobrze!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:w zasadzie ja tez sie doczekać nie mogę kiedy sierściuchy wyląduja u Kingi, bo nie ukrywam liczę na relacje i duzą ilość zdjęć
Asia skąpi trochę wizerunku sierściatych
dalia pisze:w zasadzie ja tez sie doczekać nie mogę kiedy sierściuchy wyląduja u Kingi, bo nie ukrywam liczę na relacje i duzą ilość zdjęć
kinga w. pisze:Tyzma! Zołzo...![]()
BarbAnn, ok. Pytanie, a właściwie kilka... Rańcem, czyli...? Łapiemy się w Krakowie czy jedziesz sama z sierściejami? Bo moge dojechać srańca do Krakowa - wpaść do Taszy, umowę podpisać, Volvo pomiziać.
Tyzma pisze:dalia pisze:w zasadzie ja tez sie doczekać nie mogę kiedy sierściuchy wyląduja u Kingi, bo nie ukrywam liczę na relacje i duzą ilość zdjęć
taaa u Kingi to się nie doczekasz....
BarbAnn pisze:kinga w. pisze:Tyzma! Zołzo...![]()
BarbAnn, ok. Pytanie, a właściwie kilka... Rańcem, czyli...? Łapiemy się w Krakowie czy jedziesz sama z sierściejami? Bo moge dojechać srańca do Krakowa - wpaść do Taszy, umowę podpisać, Volvo pomiziać.
to juz od Ciebie zalezy jak chcesz
ja moge wziac przygotowana umowe
podpiszesz w domu
jak chcesz
dalia pisze:Tyzma pisze:dalia pisze:w zasadzie ja tez sie doczekać nie mogę kiedy sierściuchy wyląduja u Kingi, bo nie ukrywam liczę na relacje i duzą ilość zdjęć
taaa u Kingi to się nie doczekasz....
może jakos da sie zmolestować
BarbAnn pisze:Kinga- mnie jest wygodniej jechac srana-czyli obrocic tam gdzie sa koty(a wlasnie to gdzie sa?bo ja mieszkam w rejonie opolskiej)zabrac
pojechac do Brzeska
pokazac koty mamie a co, bo ona wie ze na glowe upadlam i ze mi sie poglebia
zawinac do Ciebie
pozniej do rodzicow
i wrocic wieczorem do kraku
kinga w. pisze:dalia pisze:w zasadzie ja tez sie doczekać nie mogę kiedy sierściuchy wyląduja u Kingi, bo nie ukrywam liczę na relacje i duzą ilość zdjęć
Dała dziś fajne fotki!! Mnie dziewczyny ciągle molestuja o jakieś foty... Co mam zdejmować? Kocie pozy we snie?? Bo jak się ruszą to nie nadążam.
No jaaasne!! Kot drzemiący rano... Na zdj. drugim kot śpiący w południe na trzeciej fotografii widzimy kota chrapiącego wieczorem... Proszę wycieczki, po kolei! Nie pchac się!kalair pisze:kinga w. pisze:dalia pisze:w zasadzie ja tez sie doczekać nie mogę kiedy sierściuchy wyląduja u Kingi, bo nie ukrywam liczę na relacje i duzą ilość zdjęć
Dała dziś fajne fotki!! Mnie dziewczyny ciągle molestuja o jakieś foty... Co mam zdejmować? Kocie pozy we snie?? Bo jak się ruszą to nie nadążam.
A jak najbardziej!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia i 36 gości