I jeszcze na noc troche fantastycznych wiadomosci... Wplynely pieniazki za bazarki od Aga9955, Majka2006, Magoska_, Elzak3 i Anial Dziewczyny bardzo serdecznie Wam dziekuje!!!
Malgosia po tej socjo to czlowiek ma zmysl finansowy ze ho ho Zreszta wlasnie rozgromilam saldo K.K.... Przelalam pieniazki za 2 numerki Legnicy (zabiegi na poczatku tygodnia) i 1 numerek Kociamy (sterylka w srode)
Po aktualizacji rezerwacje wygladaja tak: nr 23 - Strup nr 24 i 25 - Kaja555 nr 26 i 27 - 15pietro nr 28 i nr 29 - Montes nr 30, 31 i 32 - Nika28 nr 33 - Wejaga
Sporo kotek... Zatem zbieramy dalej kazda zlotowke!
Jasne nr 34 dla Ciebie Puss. Jak macie juz zlapana, to przyslij mi prosze namiary na weta, na siebie i numer konta, to przesle pieniadze. Jaki koszt sterylki?
A przy okazji informuje, ze splynely pierwsze pieniazki z ostatnich bazarkow Od Happy, Malk i Annskr - bardzo serdecznie dziekuje
Alareipan, czy mogę poprosić o rezerwację miejsca na sterylkę. Wiem, że to juz kolejny raz, ale tym razem kotka złapana, sterylka zaplanowana już na środę-czwartek.
Poprosiłabym weta, aby faktura była płatna np. za miesiąc. Myślę, że się zgodzi.
A jeśli nie zgodzi się, to wyłożę z otrzymanej pomocy na leczenie i utrzymanie dt.