Evvcik pisze:A ja bym jej założyła osobny watek albo zmieniła temat.
Przekopać się przez te strony nie jest łatwo - tylko dla wytrwałych.
no Evvcik ma rację

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Evvcik pisze:A ja bym jej założyła osobny watek albo zmieniła temat.
Przekopać się przez te strony nie jest łatwo - tylko dla wytrwałych.
Evvcik pisze:Ja tylko piszę co ja bym zrobiła.
Na pierwszych dwóch stronach jest ZA DUŻO informacji - teraz chodzi o znalezienie domu dla Balbiny więc najlepiej osobny wątek i ewentualnie w treści link do tego wątku - a w temacie nowego - podać umaszczenie - biało-rudy powinien od razu znaleźć dom no i porobić aktualne zdjęcia, o ile jest możliwość.
Z tego jednego czy dwóch zdjęć widać, że kicia jest śliczna, ale....jeżeli chcecie znaleźć od razu DS, trzeba porobić lepsze fotki.
Wiem że Dora na razie poza netem i tak trzeba czekać.
Gdyby sytuacja była krytyczna - służę DT w Warszawie, pod warunkiem, że kicia będzie zdrowa i wysterylizowana.
dora750 pisze:Babcie są z reguły odpowiedzialne... A może babcia by wolała starszą kotkę (Myszka? ):oops:
kinga w. pisze:dora750 pisze:Babcie są z reguły odpowiedzialne... A może babcia by wolała starszą kotkę (Myszka? ):oops:
popytam. Myszka to w jakim wieku "potwór"?
tillibulek pisze:Evvcik pisze:Ja tylko piszę co ja bym zrobiła.
Na pierwszych dwóch stronach jest ZA DUŻO informacji - teraz chodzi o znalezienie domu dla Balbiny więc najlepiej osobny wątek i ewentualnie w treści link do tego wątku - a w temacie nowego - podać umaszczenie - biało-rudy powinien od razu znaleźć dom no i porobić aktualne zdjęcia, o ile jest możliwość.
Z tego jednego czy dwóch zdjęć widać, że kicia jest śliczna, ale....jeżeli chcecie znaleźć od razu DS, trzeba porobić lepsze fotki.
Wiem że Dora na razie poza netem i tak trzeba czekać.
Gdyby sytuacja była krytyczna - służę DT w Warszawie, pod warunkiem, że kicia będzie zdrowa i wysterylizowana.
oo to super, Evvcik, jakby domek sie nie znalazl, to za pare miesiecy moge ja zaadoptowac (oczywiscie jesli uznasz, ze się nadam:P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 101 gości