Ja na allegro oglaszam go na Ciebie. Tzn. na Twoje namiary

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
TyMa pisze:Ja złośliwie, ale gdyby bylo więcej pokojów...
pisiokot pisze:magdaradek pisze:To Twoja wiara i nadzieja, że uda się go wyadoptować szybko zadziałała!!
tak, też tak myślę
i cieszę się jak głupia![]()
Słuchajcie, na Dyzia czeka dom w Gdyni![]()
Na razie piszemy z panią, zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Ciepła, zwierzolubna osoba z dwójką synków w wieku 8 i 11 lat lgnącymi do zwierząt. Mimo, że jak Pani pisze w trójmieście też nie brakuje kotów, to jak zobaczyła Dyźka to stwierdziła, że ten i tylko ten
- duża kochana przytulanka do głasiania, rozpieszczania i spania z nimi w łóżku
Pani nie jest zmotoryzowana, pokryje koszty transportu osobie, która go przywiezie.
Zaraz się wpiszę na transportowy, proszę kogoś kto jest zalogowany na Dogomanii, żeby wrzucił też tam prośbę o transport dla Dyziulka.
andorka pisze:Mokkuniu, znaczy jakiś następny potrzebujący kot ma u Was miejscówkę? Na żyrandolu? I tak lepszą niż schron![]()
Podła jestem, wiem
pisiokot pisze:
Słuchajcie, na Dyzia czeka dom w Gdyni![]()
......Pani nie jest zmotoryzowana, pokryje koszty transportu osobie, która go przywiezie.......
aż se poszłam tego Cardiamida słynnego zobaczyćMagija pisze:andorka pisze:Mokkuniu, znaczy jakiś następny potrzebujący kot ma u Was miejscówkę? Na żyrandolu? I tak lepszą niż schron![]()
Podła jestem, wiem
Cardiamid III
Magija pisze:andorka pisze:Mokkuniu, znaczy jakiś następny potrzebujący kot ma u Was miejscówkę? Na żyrandolu? I tak lepszą niż schron![]()
Podła jestem, wiem
Cardiamid III
pisiokot pisze:Doczytałam na transportowym, że 26 sierpnia Ivcia jedzie ze Śląska do Gdańska, mam nadzieję, że przez Łódź. Już napisałam do niej pw w sprawie transportu i czekam na odpowiedź...
Georg-inia pisze:pisiokot pisze:Doczytałam na transportowym, że 26 sierpnia Ivcia jedzie ze Śląska do Gdańska, mam nadzieję, że przez Łódź. Już napisałam do niej pw w sprawie transportu i czekam na odpowiedź...
Pisio, jakby trza było gdzieś po trasie podwieźć to daj znać. Ja w robocie, ale może Wieśka uproszę..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 80 gości