S.K.NIEKOCHANE VII-nowy wątek i nowy ''prowadzący'

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 01, 2008 14:30

Mala ja mam na razie wydrukowanych i pocietych 200 ulotek. Duzego plakatu nie wydrukuje, bo mam dalej w pracy zepsuta kolorowa drukarke A3 :(

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Wto lip 01, 2008 14:45

Na wątku dogomanii pojawiłsię taki wpis:

"Witam wszystkich!

To moj pierwszy post i od razu duuuuża prośba. W katowicach w weekend w SCC podczas akcji wspierającej adopcje zwierząt był tam kotek, młody, szary przechodzący w błekit (jeśli dobrze pamietam) chciałbym sie dowiedziec czy ma ktoś kontakt do osoby która sie nim zajmuje, gdyż chciałbym go przyjąć do siebie. byłbym bardzo wdzieczny i bardzo mi zalezy... a nigdzie nie umie na internecie znaleźć informacji na jego temat.
Z gory dziekuje za pomoc."

Oddaję to dziewczyny w Wasze ręce ;P

http://www.dogomania.pl/forum/showthrea ... 22&page=95

dark_swan

Od: Sob mar 29, 2008 7:32

Post » Wto lip 01, 2008 14:51

karee pisze:Mala ja mam na razie wydrukowanych i pocietych 200 ulotek. Duzego plakatu nie wydrukuje, bo mam dalej w pracy zepsuta kolorowa drukarke A3 :(

o super-
ale nasze siostry SS :lol: tez jeszcze porobia :wink:

karee-a dałabys rade zrobic na tablice Marianne,Kaccperkowa,Szarusie,Zuzie,Kicie i Milusia?
opisy zrobie pozno po pracy wstepne.Zdjecie milusia w aparacie mam

dark_swan -witaj :D
o tego kociaka oczywicie toczyły sie bitwy.
Nie ma to jak urodzić sie w takim kolorze.
A on juz był zaklepany.
Jest w stałym domku z czarnym braciszkiem.
Ale jakby cos wyskoczyło-bo wiecie jak to z domkanmi bywa-bedziemy pamietać

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto lip 01, 2008 15:11

dark_swan-i jeszcze jedno :wink:
jessli szukasz takiego własnie kociaka, albo jakiegos innego, to mozesz na naszej stronce -banerek w podpisie- zostawic ,,zamówienie,,-jak tylko taki sie pojawi bedziemy do Ciebie dzwonić :wink:
Przejdziesz jeszcze przez 100 pytań do :P , i kotek sie znajdzie.
Predzej czy pózniej :wink:

Mała1

Post » Wto lip 01, 2008 15:15

Lidko ja miałam kiedyś kota który miał złamaną tylnią łapkę w kolanie
6 tygodni siedział w gipsie

gips musiałam bandażować elastycznym bandażem i na wszelki wypadek z jeansu uszyłam mu taką nogawkę aby niczego nie szarpał
a że to był pański kot to na tych porciętach wymalowaliśmy
levis 501 :lol:

przez pierwszy dziń nie bardzo umiał sobie z tym bagażem poradzić ale bardzo szybko opanował sztukę chodzenia i po tygodniu potrafił wskoczyć na wysoką lodówkę :twisted:

będzie dobrze zobaczysz
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto lip 01, 2008 15:23

Jesli pojde do pracy jutro to tez moge cos podrukowac.
Mysle, że a3 tez by sie dalo.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lip 01, 2008 15:25

6 tygodni????
Ja chyba oszaleje.
Zreszta nie bede tu smiecila, jesli juz to na szeryfkowym watku

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lip 01, 2008 15:36

Wlasnie wrocilam od weta. Biegunka sie chyba zatrzymala bo nie znalazlam kupki w kuwecie za to znalazlam jedna na podlodze. Moze to jego bo panienki byly zamkniete z irkiem w drugim pokoju. A pupe juz ma sucha, wiec moze jest lepiej:)

Maly dostal dzis zastrzyk (antybiotyk), Kupilam 5 scanomune, 2 conwelescence czy jak sie to pisze i 2 intestinale.

Kupilam tez taka paste Cola-Pet. Ma bardzo duzo witamin. Mysle ze nada sie dla maluchow, jak mysliscie? I moich i tych ze schronu? najwazniejsze ze jest calkiem smaczna, moj maluszek chetnie ja jadl;)

Zaplacilam wiec 70 zl dzis:(

Dziewczyny czy da sie z kasy niekochanych pokryc Zastrzyki? to by bylo za 2 dni 40 zl. I jutro musze sie znowu tam pojawic:( Reszte pokryje sama. A jak sie pasta nada dla maluchow ze schronu to chetnie im to odstapie..

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Wto lip 01, 2008 15:36

Kociaki mają się dobrze, pojadły, jedna kupka ładna stała, druga ciut mniej, ale ujdzie... Maluszek tuli się w ramionach Byrona, większy śpi zwinięty na podusi... nie mają respektu przed stadem... :lol:
Zdjęcia doszły, ale ich teraz nie wkleję, bo mam poważny problem... wczoraj w nocy uciekł mi na spacerze jeden ze szczeniaków czteromiesięcznych... teraz więc trwają poszukiwania... :cry:

A to wielkie psisko to moja dożyca błękitana Inka, żółtek to Platon, a dymny kocur to Junior... no i pingwinek Byron...
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto lip 01, 2008 16:26

Z Czesiowych wieści:
Czesław odpoczywa i regeneruje siły wśród zieleni
Obrazek
i w słoneczku
Obrazek
Tabletki je z mniejsza lub wieksza chęcią, zalezy od nastroju. Ranka się goi. Juz musi strasznie swędziec, bo Czesiu bardzo męczy kołnierz i wydrapuje w nim dziury

mirandaaa1

Od: Wto mar 25, 2008 13:24

Post » Wto lip 01, 2008 16:32

i jeszcze jedna pozycja Czesia podczas rekonwalescencji
Obrazek

mirandaaa1

Od: Wto mar 25, 2008 13:24

Post » Wto lip 01, 2008 16:36

mirandaaa1 pisze:Z Czesiowych wieści:
Czesław odpoczywa i regeneruje siły wśród zieleni
Obrazek
i w słoneczku
Obrazek
Tabletki je z mniejsza lub wieksza chęcią, zalezy od nastroju. Ranka się goi. Juz musi strasznie swędziec, bo Czesiu bardzo męczy kołnierz i wydrapuje w nim dziury

moje Czesinki kochane :1luvu:
ja chce miec czas ,zeby do Was w koncu przyjechac w odwiedziny, buuuuuuu
wycałuj go w nosek od małej cioci :wink:
Dobrze,ze swedzi, znaczy sie goi :wink:

halbina-ciesze sie ,ze u kociaków lepiej i wielkie kciuki trzymam za znalezienie psiaczka-wielkie.
Wyobrazam sobie jaki macie stres

miki-oczywiście-tylko koniecznie wez fakture.
Paste w schronie na razie mamy, wiec futruj maluchy.
moze inne na tymczasie sie załapią

a ja pracuje i cały czas mysle, jak sobie radza te wszystkie nowe koty na kociarni :(

Mała1

Post » Wto lip 01, 2008 17:26

Mala sluchaj. Maly chyba zrobil lepsza kupke. Tzn jesli to jest kupka a nie wymioty ale chyba do kuwety by nie zwymiotowal, tak mysle?

Ale jeden problem - kupka jest taka jasno brazowa, jakis dziwny kolor. Panienki maja ja ciemna. Czy to kwestia tego co je ? bo one jadly Animonde, suchy pokarm, a on nie jadl nic przez jeden dzien i dalam mu dzis tego conwenselanca..

no i hmm.. maly ma znowu pupe mokra.. :(

A fakture no sprobuje jutro wziac;) ale nie wiem czy sie da, jak zaplacilam juz wiec jak sie nie da to trudno a jak sie da to bedzie ok;)

mika_xx

Post » Wto lip 01, 2008 18:07

jeśli kupka nie ubita to dupcia ma prawo byc jeszcze mokra, smaruj ją dalej alantanem :wink: a kolor moze byc taki od jedzonka :)
dark_swan ja mam inne sreberka od ludzi którym kotki dwie urodziły w ich ogrodzie , jest 7 kociąt rudawych i właśnie wiskasowych więc jeśli marzy ktoś własnie o takim niech zadzwoni tam i zarezerwuje do odebrania jeszcze troche czasu one mają jakieś 2-3 tygodnie chyba

- 7 maluszków urodzonych na dniach (sa oczywiście do adopcji za jakieś 6-8 tygodni (około 31 lipca) ale można sie zapisać , kotki sa whiskaskowe i rude z burym :mrgreen:

tel. kontaktowy 509098987

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
info jest oczywiscie na naszej stronie www.niekochane.org

Czesinek widac umeczony tym kołnierzem ale jeszcze troszke i bedzie uwolniony mysle :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Wto lip 01, 2008 18:18

Kurcze, jedna z panienek wymiotowala:( i to w sumie slina taka brazowa:( tak to jej nic nie dolega bo apetyt ma ale nie wiem skad te wymioty:/

mika_xx

[poprzednia][następna]