Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:MAGDZIOL pisze:A ja ,nikt mnie nie lubi nikt mnie nie ....
No wiesz..
Adres przecież znasz..![]()
Kobitki, przynoście co chcecje..
14- 15 może być?
Aniada pisze:Witam Pucholki i ogłaszam, co następuje: swego czasu polecono mi na Persji płyn do czyszczenia puchatkowych ślepków i przetykania kanalików. Muszę Wam napisać, że dwa razy zakropiłam patrzałki Jożika i poprawa jest ogromna. Już po pierwszym zastosowaniu było dużo lepiej, po drugim zaś jest absolutnie świetnie. Jożik po raz pierwszy zjadł posiłek i nie musieliśmy natychmiast myć całego mokrego buziaka. Najbardziej leciało mu z oczków przy jedzeniu i spaniu - opuszczona w dół buźka. Dziś cały dzień śmiga z niemal suchymi oczkami. Widzę, że nieco mokry jest nosek - czyli najwidoczniej kanaliki naprawdę się przetykają. Hodowczyni z Persji uprzedziła, że kocio może smarkać, kichać i pluć, ale to pozytywny objaw. No cieszę się, jak nie wiem!! Przypuszczam, że podanie nazwy kropelek i sklepu, w którym można je nabyć będzie reklamą niezgodną z regulaminem, ale zapraszam na priv każdego, kto boryka się zatkanymi puchatkowymi kanalikami.
Aniada pisze:... Przypuszczam, że podanie nazwy kropelek i sklepu, w którym można je nabyć będzie reklamą niezgodną z regulaminem, ale zapraszam na priv każdego, kto boryka się zatkanymi puchatkowymi kanalikami.
aamms pisze:MAGDZIOL pisze:A ja ,nikt mnie nie lubi nikt mnie nie ....
Kobitki, przynoście co chcecje..
14- 15 może być?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia i 53 gości