PUCHATKOWO - proszę o zamknięcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 16, 2008 20:51

To przy okazji ,będę w hurtowni to może ktoś coś potrzenuje :?:
ObrazekObrazekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131880&p=7865586#p7865586

MAGDZIOL

Od: Wto paź 10, 2006 18:53

Post » Śro kwi 16, 2008 21:05

juhuuuuuu! To będzie dżampreza.....juhuuuuuuu!
Obrazek
Serniczek

Post » Śro kwi 16, 2008 21:06

aamms pisze:
MAGDZIOL pisze:A ja ,nikt mnie nie lubi nikt mnie nie .... :evil:

No wiesz.. :D
Adres przecież znasz.. :twisted: :D

Kobitki, przynoście co chcecje.. :D
14- 15 może być?

No tak, a ja na zadupiu mieszkam :roll:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro kwi 16, 2008 21:10

wbijaj się Avian....to znów nie tak daleko......Obrazek
Serniczek

Post » Śro kwi 16, 2008 22:49

Witam Pucholki i ogłaszam, co następuje: swego czasu polecono mi na Persji płyn do czyszczenia puchatkowych ślepków i przetykania kanalików. Muszę Wam napisać, że dwa razy zakropiłam patrzałki Jożika i poprawa jest ogromna. Już po pierwszym zastosowaniu było dużo lepiej, po drugim zaś jest absolutnie świetnie. Jożik po raz pierwszy zjadł posiłek i nie musieliśmy natychmiast myć całego mokrego buziaka. Najbardziej leciało mu z oczków przy jedzeniu i spaniu - opuszczona w dół buźka. Dziś cały dzień śmiga z niemal suchymi oczkami. Widzę, że nieco mokry jest nosek - czyli najwidoczniej kanaliki naprawdę się przetykają. Hodowczyni z Persji uprzedziła, że kocio może smarkać, kichać i pluć, ale to pozytywny objaw. No cieszę się, jak nie wiem!! Przypuszczam, że podanie nazwy kropelek i sklepu, w którym można je nabyć będzie reklamą niezgodną z regulaminem, ale zapraszam na priv każdego, kto boryka się zatkanymi puchatkowymi kanalikami.
Aniada

Post » Śro kwi 16, 2008 22:53

Aniada pisze:Witam Pucholki i ogłaszam, co następuje: swego czasu polecono mi na Persji płyn do czyszczenia puchatkowych ślepków i przetykania kanalików. Muszę Wam napisać, że dwa razy zakropiłam patrzałki Jożika i poprawa jest ogromna. Już po pierwszym zastosowaniu było dużo lepiej, po drugim zaś jest absolutnie świetnie. Jożik po raz pierwszy zjadł posiłek i nie musieliśmy natychmiast myć całego mokrego buziaka. Najbardziej leciało mu z oczków przy jedzeniu i spaniu - opuszczona w dół buźka. Dziś cały dzień śmiga z niemal suchymi oczkami. Widzę, że nieco mokry jest nosek - czyli najwidoczniej kanaliki naprawdę się przetykają. Hodowczyni z Persji uprzedziła, że kocio może smarkać, kichać i pluć, ale to pozytywny objaw. No cieszę się, jak nie wiem!! Przypuszczam, że podanie nazwy kropelek i sklepu, w którym można je nabyć będzie reklamą niezgodną z regulaminem, ale zapraszam na priv każdego, kto boryka się zatkanymi puchatkowymi kanalikami.

To ja poproszę, bo mój najnowszy tymczasik cały czas zapłakany.. :?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro kwi 16, 2008 22:55

Wysyłam na gg
Aniada

Post » Śro kwi 16, 2008 23:03

Aniada pisze:... Przypuszczam, że podanie nazwy kropelek i sklepu, w którym można je nabyć będzie reklamą niezgodną z regulaminem, ale zapraszam na priv każdego, kto boryka się zatkanymi puchatkowymi kanalikami.

Bardzo by mi się przydały takie cudowne krople, choć nie dla puchatka. Jedyna puchata u mnie Lufka nie ma problemu z oczami. Mam za to zwykłe dachowce z zatkanymi kanalikami łzowymi.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Śro kwi 16, 2008 23:36

Mirko, już wysłałam. Wiesz, mój Jożik też ma pysio i nosek jak najczystszej rasy dachowiec ;) ;) A jednak kanaliki były zatkane. Po pierwszym podaniu, maluch wyglądał strasznie - wszystko wypłynęło. Pomyślałam, że bez chirurga okulisty się nie obejdzie. A jednak jakaś część tego płynu dostała się dalej i przyniosła poprawę. Ładnie doczyszcza też futerko. Płynem tym można również zakraplać i przemywać oczy pieskom.
Aniada

Post » Czw kwi 17, 2008 5:07

to i ja poproszę :D
Obrazek
Obrazek

Kasia_S

Od: Pon wrz 18, 2006 15:08

Post » Czw kwi 17, 2008 5:34

Aniada masz i nie mówisz.....ja też chcę Mufa ciągle smarka .....
Serniczek

Post » Czw kwi 17, 2008 7:10

Witam Puchatki...
Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw kwi 17, 2008 7:25

Dzień dobry Puchacie :)
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Czw kwi 17, 2008 7:33

Dzień dobry wszystkim. Kasiu S. - wysłałam. Muszę Wam napisać, że moje maleństwo wstało dziś z niemal całkiem suchymi oczkami. Maleńkie kropelki wydzielinki tylko się pojawiły. No cieszę się jak nie wiem! :dance: :dance2:

Sama miałam kiedyś przetykane kanaliki. Zapchały mi się pyłem remontowym. I nie chciały się odetkać, mimo trzykrotnych prób. Zabiegu nie życzę najgorszemu wrogowi. Już chyba lepiej użyć kociego płynu ;)
Aniada

Post » Czw kwi 17, 2008 7:33

aamms pisze:
MAGDZIOL pisze:A ja ,nikt mnie nie lubi nikt mnie nie .... :evil:

Kobitki, przynoście co chcecje.. :D
14- 15 może być?

To ja przyniosę swoje koty :twisted:

Bombowo :)

Tańce będą :dance:
i swawole... :piwa:

raz dwa trzy - zamawiam Nikusia do miziania :spin2:

senna7