Jaka kwota została wpłacona na kubki?
Postaram się dowiedzieć u p. Hanki, czy doszła. Proszę tylko o cierpliwość, bo p. Hanka ma jakieś kłopoty z telefonem (chyba jej się psuje) a czasem gubi się zasięg. Jest z tym trochę problemu, bo p. Hanka ma Motorolę i konieczne chce taki sam aparat. Proponowałam jej Nokię, ale odmówiła.
Był u mnie dzisiaj elektryk. Wpłaciłam mu 950 zł. Skan pokwitowania zamieszczę w poniedziałek.
Ania
Srulcia dziękuje za wpłatę
Aniu, sprawa z wpłatą hszalkowskiej już się wyjaśniła. To nie chodziło o nasze, a w zasadzie O-l-g-i aukcje. Zatem p. Hanka niech niczego nie sprawdza, bo się jedynie pogubimy.
Za to powinny zostać dokonane wpłaty na konto, którym ty zarządzasz za aukcje O-l-g-i - dotyczyły one kubeczków. Sprawdź zatem w wolnej chwili, kto wpłacił, tak aby Olga mogła kubeczki wysłać
Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości, padł mi skaner, więc obiecany skan pokwitowania wyślę trochę później.
Z ostatnich wieści (mam nadzieję, że mnie Aga nie zamorduje za rozpowszechnianie): zisiaj o godz. 10.00 Aga* urodziła córeczkę Julię. Obydwie kobietki czują się dobrze.