» Czw lis 26, 2020 17:37
Re: POMOCY! Utrata wechu i wzroku? Wyniki testow str. 19
W lecznicy powiedzieli, ze jesli nie zacznie sam jesc to nalezy go jutro przywiezc do nich i zaloza sonde. Ale co da sonda? Ja go karmie strzykawka i to chyba mniejszy stres niz sonda? A sonda sama w sobie chyba problemu nie rozwiaze, dlaczego on nie chce jesc?
Nie dalam dzis tych kroplek do uszek dla Mii bo widze, ze to nie sa objawy od uszek a wet wczorajszy powiedzial, ze to nic nie da, symptomy wroca ze zdwojona sila. Ze te uszka to tylko efekt uboczny i leczenie ich to tylko maskowanie symptomow. Kurcze, no nie wiem, strasznie sie boje, nie wiem jaka decyzja jest najlepsza.
U Bobiego podawanie enroflaxacyny w kroplach i doustnie i jeszcze clavamoxu spowodowalo bardzo szybki wzrost nowotworu.
Zastanawiam sie ciagle, co robic. Jeszcze leczenie nie jest definitywnie przerwane, bo tylko brakuje dawki dzisiejszej porannej, jest 5 godz. po czasie.
edit jesli jest to zalozmy zapalenie ucha wewnetrznego - czy te kropelki cos na to poradza? Chyba nie, bo trzeba by podawac tez doustnie antybiotyk?