Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Pamiętaj, że masz kota ze snów, zrobionego, pięknego i o cudownym charakterze. To oni mają to docenić i zabiegać o niego. Mnie kiedyś powiedziano, że mam tak postępować, jakbym miała dziecko do adopcji.
ewar pisze:Dałabym jeszcze na Warszawę, tylko trzeba zmienić tekst ogłoszenia, nawet imię ( lub pominąć, pisząc tylko "kot", na przykład) i pozmieniać zdjęcia. Może przejdzie wtedy.
maczkowa pisze:myślę, że mogą monitorować Twój profil, myslałam, ze po zdjęciu wyszukują, ale w takim razie może po profilu. Tak myślę, że może ja ze swojego ogłoszę Czarka na jakiś rejon z Twoim ogłoszeniem, wszystkimi danymi. Może takie rozwiązanie?
maczkowa pisze:matko, kicikici, na olx-ie.
sprawdzają po ukazaniu się kolejnego ogłoszenia dany profil i widzą, że dot. takiego samego przedmiotu już było i kasują, dlatego zmiana nazwy, czy zdjęć nic nie daje. dlatego proponuję ogłoszenie z mojego profilu na olx jako drugie
maczkowa pisze:jak się Czarek dzisiaj czuje? Już minęły skutki narkozy?
ImHO, wydali Ci kota po prostu za wcześnie, niewybudzonego prawie, u mnie w lecznicy też to się nie zdarza.
Natomiast nie zauwazyłam nigdy by po narkozie kot miał tak przyśpieszony oddech, a chyba aż tak bym zauważyła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 681 gości