Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Po 20 latach trwania z jednym facetem plusem jest napewno to że się dobrze znacie.Czasem ta przewidywalność jednak może męczyć.Wszystko zależy od charakteru, temperamentu no i tego czy nadal potraficie się jeszcze czymś zaskoczyć.
Rodzaj wykonywanej pracy ma tutaj też niemałe znaczenie.Mój Mąż dla przykładu jak za długo jest w domu to wariuje.Ale jak już wróci to pracy, to zaraz mi pisze ze tęskni za domem i naszymi kotami.Dobre.Ha ha.Czasem kotów ma po dziurki w nosie.
Generalnie w moim przypadku ta rozłąka dobrze nam robi.Aczkolwiek bywają dni ze jest mi bardzo ciężko kiedy muszę sobie ze wszystkim radzić sama zwłaszcza jeśli dotyczy to dużego wysiłku fizycznego.
W sumie fajnie e macie tylko kicie.Tez bym chciała mieć powiedzmy...10.Maksymalnie.Wtedy to bym nawet nie wiedziała że w domu są jakieś koty.
Atta pisze:Bazarek Kawa&Herbata zakończony! 231zł zebrane i juz przelane na wiadome kontoPoza tym z drugiego uzbierało mi się 47zł i też przekazane.
A ponieważ nadal coś tam dodaje to konca tego nie widaćMoże przed wielką majówką skończę... albo i nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1838 gości