Malgorzata pisze:Zuzo, ja w sprawie karmy - napisalam PW.
Odpisalam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malgorzata pisze:Zuzo, ja w sprawie karmy - napisalam PW.
zuza pisze:truskawa144 pisze:najlepsze jest ogrzewnie na drewno bo drewno jest obecnie najtańszym materiałem opałowym ale w takim baraku to chyba ciężko by było coś takiego zainstalować...co do odrobacznia to w tej kwestii chyba mogłbym pomódz,moge się postarac wyslac pewną liczbe tabletek na odrobaczenie (nie jestem jeszcze pewna ile by tego moglo byc,musze się w tej sprawie skontaktować ze znajomą p.weterynarz) i moge je wyslac do kogoś kto by się tam wybieral lub bezpśrednio do osoby ktora się zajmuje tymi kotkami...tabletki oczywiście fabrycznie zapakowene zeby nie bylo podejrzeń że są przeterminowane lub coś w tym stylu.. albo może inaczej, niech mi ktoś powie ile ew. potrzeba takich tabletek a ja postaram się coś zorganizowac (jedna tabletka na 10 kilogramow kota,oczywiście w razie potrzeby mozna taką tabletke podzielić na kilka części dla kilku kotów)...z przyczyn technicznych(mieszkam za daleko) nie zabardzo moge zorganiować coś innego ale moge się postarać załatwić jakieś leki po cenie hurtowej ,musze tylko wiedzieć co i ile... czekam na odpowiedzi w tej sprawie...
Co do lekow to nie wiem co jest potrzebne. Wyglada na to, ze koty maja wirusowe zapalenie jelit i zoladka
Moze zarazily sie od maluchow, ktore mialy zostac uchronione od kociego kataruNie wiem. Moze wirusy lataja w powietrzu i oslabione stresem koty je lapia.
Dwa maluchy nie zyja
Malgorzata pisze:Ale chyba nie powinno sie odrobaczac biegunkujacych kotow![]()
elca pisze:Arko, nie wiem czyi to byl pomysl, ale z drugiej strony kociaki (nie wiadomo skad sie wziely zreszta), mialy wybor albo trafic do zdrowych kotow, albo do kotow z kocim katarem... No i podobno wygladaly na zdrowe. Biegunki dostaly dopiero nastepnego dnia.
elca pisze:truskawa144, jesli moglabys dostac troche tabletek odrobaczajacych, to by bylo po prostu bosko!
Mysle, ze przydaloby sie im tez cos na wzmocnienie. No i w tej chwili wszystko na opanowanie tej cholernej biegunki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości