Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jagusia jest już u siebie![]()
Ma swoje miejsce do spania - posłanko ulokowane pod wieszakiem w przedpokoju
Ma z tego miejsca ogląd na wszystkie pomieszczenia - z wyjątkiem łazienki, ale tam i tak nic ciekawego się nie dzieje
![]()
Zaabsorbowała w pełni domowe zwyczaje i w całości je akceptuje![]()
A dzisiaj to nawet miałyśmy sesję miziankową na rączkach - prawie 15 minut Jagusia na moich rękach bardzo zadowolona wytrzymała![]()
Jagusia przechodzi samą siebie![]()
Dzisiaj była zabawa: Jagusia kontra kawałek papierkaZabawa była zarąbista
Przez godzinkę Jagunia absorbowała zabawowo mały skrawek papierka. A potem, jak skończyła się zabawa, na podłodze miałam ponad pół metra rozwalonego kota
Rozwalonego dokumentnie - brzuch do góry i zero reakcji, tak się kota zabawą z papierkiem zmęczyła
![]()
Nakolankowania zdecydowanie Jagusia nie lubi - tu się nic nie zmieniło, niestety. Natomiast mizianki podłogowe są kochane miłością dużą - Jagusia podstawia się do miziania namiętnie i nogi są mocno poszukiwane w celu uskutecznieniu przytulactwa
I zdecydowanie Jagunia nie ma problemu z kotami-samcami typu Alfa - olewa takie typy zdecydowanie
![]()
![]()
Jagusia jest baaardzo upierdliwa - ciągłe domaganie się miziania kota naprawdę potrafi wnerwić![]()
![]()
![]()
Staram się nauczyć Jagusię kolankowania - niestety na razie pozytywnych efektów brakNajdłużej wytrzymała na kolanie 10 minut ... W łóżku przytula się, ale namolna nie jest - to raczej w formie zabawy aniżeli wspólnego spania
![]()
![]()
Ostatnio Jagusia zaczęła ze mną rozmawiaćNa razie jeszcze nie wiem o co jej biega
Ale mam nadzieję, że się porozumiemy
![]()
Pewnie te zachowania Jagusi są związane z życiem w dużym stadzie - brakiem miziania stałego i brakiem możliwości przytulenia się do człowieka tak na stałe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas i 85 gości